UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подстажите ниразу нелетавшему, что я нетак делаю. Захожу в Аир канада на сайт, выберают Франкфурт - Калгари - 1480 с человека жтоном на 20 марта, ввожу Амстердам - 2050 амер дол с человека эконом. В Киви тоже какие-то сумассшедшие цены, но ниже этих. До этого я смотрела с месяц назад - были в 2 раза меньше. Что я не так делаю, куда делись билеты по 700 баксов с человека?
-
Надіятись на якусь знижку (але це майже нереально). Маю пораду що квитки на понеділок - четвер трошки дешевші ніж інші. Раджу шукати квитки на ківі, а купувати вже на сайті авіакомпанії - так просто зручніше. Ще бачив тут радять купувати білет в дві сторони, так дешевше може бути ніж в 1 сторону. Потім квиток назад можна здати, або залишити собі, щоб у вас був план «Б» на повернення до дому, якщо з Канадою не вийде.
-
По моїм спостереженням у вівторок і середу білети дешевші. Але не чекайте знижок (моя порада) я так чекаючи пропустила прямий рейс за ціною того який маю зараз з пересадками. На CONDOR i Delta найдешевші рейси. З AirCanada було так же як і у вас, на сайті одне в авіалінії інше.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, я зі своею сімьею (я, жінка і доця 8 місяців) прилітаю до Калгарі , як добратися з аеропорту до центра міста, дитячого крісла з собою не має, тільки коляска. Чи є таксі з дитячими кріслами? Може хтось розповість як добирався з малою дитининою. Дякую