UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Моя знайома прилетіла з правами ще за 2006 рік і без проблем обміняла на саскачеванські.
-
Каєф
-
Я зараз в Польщі .поки проблем не мав
-
Просто можливо вилітаю через 7-10 днів і не маю достатньо часу щоб замінити їх в Польщі .тому це питання є дуже актуальне.в принципі якщо їх можна замінити то це вирішує питання.просто треба це зробити трохи швидше ніж хотілось
-
В любому випадку вам їх замінять без проблем і підтвердження досвіду більш впливає на термін дії ваших канадських прав.якщо ви підтвердите досвід більше здається 2 років то вам видадуть на 15 років,якщо без підтвердження то на 5 років
-
Я знаю що люди міняли польські права на канадські без проблем,але здається вам міняти права не потрібно так як є перелік країн права яких актуальні в Канаді і не потребують заміні
-
Інфу надаю прочитану на сайтах і перегляд ютуба від тих хто це робив.
-
Тобто можливо здаватимете саме водіння але тестів ні? Я правильно зрозумів?
-
я зрозумів, ну я даблчекнув альберта.ка і транспорт едженсі, там написано " you may still need to take a road test to assess your driving skills and ensure you are familiar with the local road rules. The requirements can vary depending on the length of time you've held your UK license, your driving experience, and the type of vehicle you plan on driving."
-
Хлопчики й дівчатка, вибачте, може я не дуже чітко пояснила на моїй презентації по податках, але якщо ви приїхали в Канаду у 2022, ви зможете відкрити RRSP або інші registered accounts тільки після подання першої податкової декларації та отримання NOA від податкової. У NOA буде написано ваш RRSP room. Також умова для новоприбулих бути не тільки податковим резидентом, але й прожити в Канаді щонайменше 183 дні.
-
УВАГА: попередження щодо безкоштовних 14 днів у готелях Едмонтон, Калґарі Друзі, останніми тижнями Конґрес Українців Канади - Провінційної Ради Альберти отримує тривожну кількість звернень від українців, які щойно прилетіли до Альберти і потрапили у ситуацію, коли вимушені були екстрено шукати житло, оскільки попередньо його не забронювали. У таких випадках громадяни України повідомляють, що розраховували на шанс зупинитися безкоштовно на 14 днів у готелі за програмою Уряду Канади, але цього не сталося через те, що всі номери були вже заселені українцями. Ми хотіли б наголосити, що можливість скористатися цим пільговим житлом не є гарантією Уряду Канади і ця програма НЕ розрахована на прийняття 100% усіх бажаючих. В жодному офіційному джерелі не було повідомлено, що номер гарантується кожному новоприбулому. Навпаки, з початку надання цієї екстреної допомоги мова йшла про обмежену кількість номерів, які надаються у надзвичайних ситуаціях з урахуванням пріоритетів (жінки з маленькими дітьми, люди похилого віку тощо). Зважаючи на те, що щотижня до Альберти за програмою CUAET прибуває в середньому 650 людей і у березні ми очікуємо збільшення потоку, просимо заздалегідь планувати свої перші кроки у Канаді, у тому числі житло, і не покладатися на щасливий випадок, а натомість спиратися на офіційну інформацію.