UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ходив з гайморитом в волкін. З англійською проблем не маю, але спец термінів звичайно не знаю. Попередньо нагуглив як буде біль гайморовій пазусі, гнойні виділення і інші малоприємні супутники гаймориту. Прийом зайняв хвилини три, описав все як є, лікар подивився, виписав антибіотик таблетки і спрей. Тиждень полікувався і все стало ок.
-
Підкажіть, будь ласка, де знайшли житло?
-
Приїжджаєте в Канаду як турист, не оформляєте ні wp, ні SIN, ні health number, не винаймаєте житло на довгий період, тобто доказуєте, що не established in Canada significant residential ties, тому не стаєте податковим резидентом Канади. І будете робити або не робити податкову декларацію for non-residents. І ще, в Англії у мене подруга, і я точно знаю, що коли вони виізджали з Англії тимчасово на контрактну роботу, то не сплачували ніякі податки в Англії. Навіщо вам платити 2-3 місяці там податки, якщо ви покажете, що вже не резидент Англіі? Платіть податки тільки в Канаді, якщо їдете в Канаду на довго
-
У нас так само, найближче це було на наступний тиждень. Ми пішли в TD
-
-
Ми просто ходили по даунтауну і запитували чи є місце, нам не принципово було де відкрити рахунок
-
Сказали через тиждень прийти).. тільки тоді дадуть антибіотик
-
Думаю ще залежить на якого лікаря натрапиш
-
Дуже дякую, бо була в клініці так вони спрей для промивання виписали. У мене вже тиждень температура
-
Можливо freestore, бачив в когось на ютубі що типу дешево овочі-фрукти
-
Напишіть будь- ласка назву волк клініки куди ви звертались
-
Ну как минимум Alberta Health card точно можно оформить. Вот адрес registry. Можете там на права сдать. Самый классный вариант. Маленький город- никаких заморочек с Highway. Ну и банки там точно есть- поэтому проблем с открытием счета точно не должно быть. Единственное SIN- тут нужно поискать инфо mulliganregistries.com
-
Добрий вечір, можливо тут є хтось хто працює в сфері краси. Цікавить чи можна влаштуватися в салон лешмейкером, ламінування вій.чи можна працюючи в цій сфері себе забезпечити, і чи важко влаштуватися на роботу.Чи може потрібно якийсь екзамен здавати?Неможу по цьому напрямку знайти інф-ю. Буду вдячна за відповідь.
-
Всім привіт! 21 березня лечу з Берліна в Калгарі та шукаю попутницю 😊 Або на спільну оренду квартири яку планую знайти до приїзду.
-
Доброго дня всім! Ми з хлопцем і друзями плануємо переїзд до Калгарі десь в кінці березня і маємо декілька питань.. Зараз ми у Сюрреї це біля Ванкувера і нас дуже інтересує питання щодо громадського транспорту, бо тут, чесно вам кажу, це піпєц.. У самому Ванкувері нормально, але в Сюрреї це жесть. Потім звісно звичайне питання щодо праці. Чи є вона, чи тяжко знайти постійну роботу? Тут я шукала її 2 місяці і знайшла тіки парт-тайм... Хочу уточнити, що і я, і мій хлопець розмовляємо англійською, але тут дійсно ДУЖЕ тяжко з роботою :( І останнє(не обіцяю, я дуже допитлива буваю ахадвхлазв) це питання щодо житла. Нам треба буде шось двокімнатне знайти, шоб ми жили разом з друзями(тіки не бейзмент, благаю). Які +-ціни на це, бо я дивилася на маркетплейсі і, чесно кажучи, я була вражена, бо бачила трьокімнатні квартири/будинки по менше ніж 1500 тисячі. І я ось не знаю, чи можемо ми розраховувати на такі самі цифри, які я бачила на маркетплейсі..