UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну как минимум Alberta Health card точно можно оформить. Вот адрес registry. Можете там на права сдать. Самый классный вариант. Маленький город- никаких заморочек с Highway. Ну и банки там точно есть- поэтому проблем с открытием счета точно не должно быть. Единственное SIN- тут нужно поискать инфо mulliganregistries.com
-
Добрий вечір, можливо тут є хтось хто працює в сфері краси. Цікавить чи можна влаштуватися в салон лешмейкером, ламінування вій.чи можна працюючи в цій сфері себе забезпечити, і чи важко влаштуватися на роботу.Чи може потрібно якийсь екзамен здавати?Неможу по цьому напрямку знайти інф-ю. Буду вдячна за відповідь.
-
Всім привіт! 21 березня лечу з Берліна в Калгарі та шукаю попутницю 😊 Або на спільну оренду квартири яку планую знайти до приїзду.
-
Доброго дня всім! Ми з хлопцем і друзями плануємо переїзд до Калгарі десь в кінці березня і маємо декілька питань.. Зараз ми у Сюрреї це біля Ванкувера і нас дуже інтересує питання щодо громадського транспорту, бо тут, чесно вам кажу, це піпєц.. У самому Ванкувері нормально, але в Сюрреї це жесть. Потім звісно звичайне питання щодо праці. Чи є вона, чи тяжко знайти постійну роботу? Тут я шукала її 2 місяці і знайшла тіки парт-тайм... Хочу уточнити, що і я, і мій хлопець розмовляємо англійською, але тут дійсно ДУЖЕ тяжко з роботою :( І останнє(не обіцяю, я дуже допитлива буваю ахадвхлазв) це питання щодо житла. Нам треба буде шось двокімнатне знайти, шоб ми жили разом з друзями(тіки не бейзмент, благаю). Які +-ціни на це, бо я дивилася на маркетплейсі і, чесно кажучи, я була вражена, бо бачила трьокімнатні квартири/будинки по менше ніж 1500 тисячі. І я ось не знаю, чи можемо ми розраховувати на такі самі цифри, які я бачила на маркетплейсі..
-
Идите в любой госпиталь, в приемное отделение скорой помощи. Вас примул осмотрят. Если проблемы с английским просите переводчика. Они обязаны вамиего предоставить. Объясните свои симптомы (посмотрите в интернете терминологию) Там можете попросить и рентген, и антибиотики. Правда будьте готовы ждать. Весь процесс может занять от 3 до 10 часов. Но это лучше чем бегать по всему городу искать врача, потом от врача идти куда-то на рентген, потом снова идти записываться к врачу...... это проект на 2-3 дня (как минимум); и все это время ходить с инфекцией и сидеть в очередях. Если есть вопросы пишите в личку
-
заздалегідь дякую за любі відповіді 🥺🥺
-
Много читал по GST в Альберте и хотел бы уточнить правильно ли я понял. Работая на компанию в США в сфере IT и живя в Калгари я обязан зарегистрировать GST как только суммарный доход превысит 30к CAD. После этого в инвойсы я включаю свой GST номер с указанием 5% налога. Тот факт что я предоставляю услуги для другой страны никак не освобождает меня от регистрации GST. Правильно?
-
Во сколько сегодня можно попасть в церковь святого Владимира?
-
Во сколько сегодня можно попасть в церковь святого Владимира?
-
Добрый день! Кто-то может подсказать по поводу koodo, пожалуйста? Я взяла карточку в koodo, мне предложили promotion - плюс по 10 гигов каждый месяц на год, но как ими пользоваться? Пока что у меня съедается инет, который шёл в пакете. Или мне сначала нужно израсходовать стандартный инет, чтобы пользоваться промоушн?