UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мы из таких, пакетированных Twinnings берем
-
я не знаю, я их не смотрел и не смотрю, это жена сидела на ютубе ссмотрела всех подряд, думала информации полезной наберется. Оказалось все немножко по-другому. А тем более последние выпуски уже видать интерес начал пропадать у людей ,и стало видно, что начинают пытаться хайповать и несут всякую нисуразицу :(
-
Хм, а что это за "блогеры"? Tetly это же реально самый нишевый и отвратительный чай:-(
-
DAVIDsTEA - находится в Chinook Centre = Chinook Mall ЛЮБОЙ Чай на развес и в упаковках (но не в пакетиках) там можно пробовать чай. Они готовят образцы на пробу. The Allye - Tea Room Это кафе - чайная. У них можно купить чай Address: 233 Centre St. SW, Calgary, AB T2G 2B7 TEL: (587) 391-5628 Они кстати ищут людей на работу.
-
Доброї ночі, любі українці. Хочу відразу вибачитися, ви тільки не зрозумійте мене не правильно. Я хотіла б спитати, чи є у когось з присутніх, можливість перекинути нашій родині, трошечки грошей? Або, позичити їх нам? Звісно, якщо ви взагалі можете собі це дозволити, та маєте бажання це зробити. Гроші нам потрібні на купівлю, дитячого харчування та памперсів, для мого синочка. На сьогоднішній день, в моїй кишені немає ні гроша. В прямому сенсі, у нас повністю закінчилися гроші, та аби які можливості їх добути. Наша родина, буде безмежно вдячна кожній людині, якій не буде байдуже, яка прочитав цей месседж, не залишиться в стороні. Я сподіваюсь, що такі люди зараз знаходяться тут, що саме вони читають це повідомлення, хочу їм подякувати. Мені дуже соромно звертатися до вас з таким проханням, до людей, з якими я навіть не знайома, але інших варіантів у мене вже не залишайтеся, це було останнім, що я взагалі планувала зробити. Вибачте якщо щось не так. Дякую вам за розуміння. Мирного неба!
-
Всем привет, может знает кто залы или где можно в волейбол поиграть?