UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гребаные виндросили
-
Вопрос может кто встречал возле центра спорт площадки брусья и турники. Или может кто знает как обозвать в Гугл картах. В Чехии жил просто написал спорт площадки и нашло то что нужно.
-
В кресцент хайт видела
-
Благодарю
-
Дешево. Мы летом 3000 амер отдали
-
Я так понял сейчас как навалят под конец программы до 31 числа, что придется на улице всем жить
-
Хорошая цена вам повезло
-
Доброго дня, чи є хтось в цій групі що на даний час знаходиться в Україні і збирається летіти в Калгарі найближчий місяць? Знайомий мав летіти в Калгарі, та передати мені з України (симпатику та бравекто- таблетки для собаки від зовнішніх паразитів) але в нього помінялись плани. Таблетки куплені. Потрібна допомога. Чи зможе хтось мені із привезти в Калгарі? Це невеличкий по объемных та вазі пакунок.
-
А как можно "сжигать" кортизол?
-
Ростік, може в адміни топіку? хD
-
РО на недельку
-
Пригадаємо: Мітинг відбувається 5ого лютого в Калгарі (ENG below) Просимо долучитися до акції: Неділя, 5ого лютого 2023 р 12:00 - Збираймося біля пам’ятника Голодомору (Memorial Drive & Edmonton Trail) 12:30 (приблизно) - перейдемо вулицю до Flyover Park, де буде встановлено тимчасову інсталяцію дитячого взуття. Промови та вірші. Фотографії для преси, соціальних мереж і кампанії з написання листів до обраних посадовців. *Спеціальна інсталяція: будь ласка, візьміть пару (або більше!) дитячого взуття, щоб додати її до інсталяції у Flyover Park. Їх повернуть після закінчення мітингу. *Просимо мати також плакати, прапори та синьо-жовті кольори. Будь ласка, одягайтеся по погоді. REMINDER: RALLY on SUNDAY, FEBRUARY 5, 2023: Sunday, February 5, 2023 12:00 p.m. - Gather at Holodomor Monument (Memorial Drive & Edmonton Trail) 12:30 p.m. (approx.) - cross the street to Flyover Park, where there will be a temporary children's shoe installation set up. Speeches and poems to be read. Photographs to be taken for the press, social media, and a letter-writing campaign to elected officials. *Special Installation: Please bring a pair (or more!) of children's shoes to add to the installation at Flyover Park. They will be returned at the end of the rally. *Please also bring posters, flags, and blue-yellow colours. Please dress for the weather. fb.me/e/2hQ11cbZ0
-
Всім привіт! Прилітаю сьогодні о 15:00 Якщо хтось може забрати з аеропорта. Та дати житло на 2-3 ночі, поки не знайду тимчасове до березня. Буду вдячний матеріально, пишіть суму в особисті. Хлопчик 31 рік, програміст. Потрібно ліжко, стіл, інтернет. Право користуватись кухнею та ванною. Дякую