UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Раз в день пока не сдашь
-
Не я придумал термин, это примерно как если съел сникерс, что бы калории не отложились нужно пробежать 3.5 км
-
а если не ел сникерс можно не бежать?
-
а чи вирішує щось та довідка взагалі?
-
Чудове запитання. Теж цікаво
-
Мені ще цікаво, трошки пізніше буду гуглити, що в Манітобі можна поміняти наші посвідчення на канадські 5 class без іспиту. Я от думаю, а чи не зручніше буде прилетіти туди, зробити там права в повернутись в Калгарі, наприклад. Два рази заплатити за літак - це дешевше, ніж кожного місяці платити за страховку в 2 рази більше
-
а, ну так само як і я крч) Реально питав людей які приходили з довідками то не впливало, або просто казали “ага, добре” і всеодно космос коштувала) Можливо працює при умові що це була в Украіні якась хороша страхова, або можливо було каско і тд, хз
-
багато разів чув як те що зменшує, так і те що до одного місця вона ім, і ціна така ж сама що з нею що без
-
З власного досвіду? якщо є чим поділитись, можете показати як вона мусить виглядати та довідка, і в якій страховій робили страховку
-
толку, повернетесь в Альберту, і треба альбертійські права, підете всеодно здавати . Здається що не міняють манітобівські права, якщо не помиляюсь
-
ви можете в Альберті на наших іздити 90 днів, дехто отримав відповідь що і 1 рік, я точно не памятаю кого саме запитували.