UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Навіть якщо у Вас будуть права манітоби - це не означає що страхівка буде дешевша для Вас, бо Ваш канадський досвід водіння по приізду - 0, всеодно) яка різниця права з манітоби чи українські
-
десь тут
-
www.alberta.ca/exchange-non-alberta-licences.aspx
-
Як на мене якщо ви хочете полетіти через манітобу, чисто заради прав, то така собі ідея) чисто моя думка
-
Враховуйте ще цей момент
-
так, але Ви ж типу захочете оформити документи в альберті інші, сін і тд, і ви вже пофакту не просто візітор
-
Ваші права в алберті - то є і Ваш айді наскільки розумію, тому з манітобськими будуть інші моменти можливо
-
і матимете одразу альбертівські
-
на рахунок фізичноі перездачі прав, не впевнений, пробігся по тексту не побачив але не шарю для чого той хобот, якщо можна приіхати, здати теорію, і здати на права 5гдл, без проблем. Це коштуватиме 120кад, а через рік якщо не мати демерітс, підвищать до 5фул
-
Але мені здається вони там так само розбираються які ми з Вами. Один коп каже укр права дійсні 90 днів, інший - можеш рік іздити )
-
Одним словом якщо Ви хочете почути чітку відповідь на своє запитання, то краще написати ім листа і задати своє питання)
-
як Ви думаєте, якщо Ви матимете ідентифікаційний код, хелс карт, Ви будете постійно проживаючим? Туристи того не оформляють