UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можете порадити імміграційного консультанта ? Сертифікованого. Дуже вдячна за відповідь 🙏🏻
-
Хто десь кидав пруф того хто віажається постійно проживаючим. Той же альберта.са Пр тут ні до чого, все залежить від того скільки перебуваєте в провінціі
-
Канадские сайты? Цена в канадских долларах. Просто значок валют одинаковый:-)
-
Все сугубо индивидуально, кмк. Зависит от: настойчивости, наглости, внезапных связей, отсутствия тупости и т.д.
-
Скажіть будь ласка а якщо в мене міжнародні права дійсні до 2025 , по прибутті в Калгарі як довго я можу водити по цим правам і чи потрібно бути отримувати канадські все одно?
-
Yep. И украинские свои отдавать:-)
-
Дякую. Так отримувала в Україні ще в 2015 році на 10 років. А потім все одно отримувати канадські вірно?
-
Выданы в Украине? 3 месяце ездить можно.
-
Axaxa:-)
-
Нельзя если у вас нет визы Как и через сша
-
Друзі, хто в курсі? Хелп Цікавить вивіз грошей в готівковій формі з Польщі до Канади, пересадка буде в Франкфурті. Сума в районі 50 тис. Те, що по прильоту в Канаду потрібно декларувати гроші зрозуміло. Але чи потрібно декларувати при посадці на рейс ці кошти? Якщо хтось летів з грошима в Канаду в готівковій формі поділіться будь ласка своєю історією. P.S. Цікавить питання з готівкою, не крипта і не банківський перевод. Доки підтверджуючі походження коштів є (продаж квартири та авто в Україні).
-
До там на рахунок Эмила? Дачу купу бейсментів 2 Бедрум, ціна біля 1000-1200 кад. Все так і є чи там ньюанси?
-
@sds_11