UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можешь себе делать что хочешь и где хочешь
-
Дуже дякую я в курсі. Я живу в Софії, тому в мене єдиний квіток з Софії до калгари з пересадкою в Франкфурті. Тобто я не намагаюсь намахати систему) мені реально так потрібно. Якщо я не прийду на рейс Софія Франкфурт то далі я не полечу по об’єктивним причинам🫠
-
тільки майте на увазі, що якщо не з'явитись на перший рейс, то всі інші квитки у бронюванні анулюються наприклад, якщо ви хочете полетіти з Франкфурту до Торонто, а купите квиток Варшава - Франкфурт - Торонто і не сядете на рейс Варшава - Франкфурт, то далі ви вже нікуди не полетите
-
Питання до тих хто подавав на візу з дітьми. Мені з дружиною прийшло запрошення на вклейку візи, дитині ще досі не прийшло. Можливо хтось стикався з такою проблемою і які шляхи її вирішення можливо можна якось пришвидшити чи кудись звернутись, щоб дитині теж дали підтвердження. Заздалегідь дякую.
-
допоможіть порадою
-
добрий день. Мама знаходиться в пошуках роботи. Сьогодні хочу допомогти їй позаносити резюме особисто . Питання в тому, як це правильно зробити? Сказати що потребуєш роботи і попросити менеджера та залишити резюме чи як? Роботу шукаємо будь-яку ( прибирання, помічник по кухні, працівник складу та ін..) так як англійську мама тільки почала вчити..