UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Моя племяшка вот сейчас тоже летит в Калгари но покупала сама через эир Канада, потому что летит с животными и через группу в этом случае скомпоновать дни когда девочки могут предложить чтобы были места в самолёте для животного сложно , потому что в группе билеты только людям без животных , поэтому через группу не купила.
-
У деяких Плаза та у Волмарт стоять кіоски де можна якийсь там знижки на підключення до електрики отримати (помаранчеві такі). Та ще, начебто, якщо регаться по рефці там теж якісь плюшки є
-
У меня случился оргазм от чтения)
-
Всім привіт! У середу 8 лютого у Калгарі прилітає моя мама і тітка. Відгукнуться, хто має хоч якусь інформацію: чи може хтось їх зустріти в Калгарі і доставити до Саскатуну? Всі витрати і Ваш час оплатимо. Дякую за будь яку інформацію 🙏 Hello everybody! On Wednesday, February 8, my mother and aunt are flying to Calgary. Anyone with any information will respond: can someone meet them in Calgary and deliver them to Saskatoon? We will pay all expenses and your time. Thanks for any information 🙏
-
конкретно локацию можете прислать? там норм тренажеры? Зал маленький?
-
Привіт. Я ходжу в Killarney. Коштує ~14$місяць
-
Killarney Aquatic & Recreation Centre (403) 268-2489 maps.app.goo.gl/ErSYBerMDf2uSXcKA
-
Варена індичка, а ще відварене курине філе, відварена нежирна риба, морепродукти відварені і відварений яєчний білок(але рідко!) - дуже корисна їжа для домашніх тварин, тільки все без солі! - це мені в вет клініці ветеринар сказав. Але потрібно або повністю переходити на корма для тварин (в даному випадку котеня, у якого лізе шерсть), або індичка+каші. Перший варіант краще, але потрібен дійсно хороший корм, а не той, що рекламують. І обов‘язково вітаміни! Вас можуть безкоштовно проконсультувати в зоомагазині.
-
В ціну входить відвідування спортзалу,басейн, джакузі і сауна.А також різні групові заняття,правда на них потрібно реєструватися онлайн на сайті.
-
От тут . Спортзал не сильно великий. Але є в доступі все потрібне для тренування і місця також вистачає.
-
Кому нужно сдать анализ крови для медосмотра, тут для украинцев бесплатно, можно без хелс карты. Нужна запись(сейчас уже на март записывают) DynaLife medical Location: Market Mall - 200 - 4935 40 Ave NW, Calgary AB Еще удобно что работают в субботу и воскресенье. Рентген делали тут. Без записи, бесплатно с хелс картой. 31 Sunpark Plaza SE #105, Calgary, AB T2X 3W5
-
Безкоштовно
-
Безкоштовно
-
локація?
-
Кто то летал Azores Airlines? Есть пару вопросов
-
Nw queen park
-
@admin
-
Кажи
-
Всім привіт, прилетів брат в Ванкувер, там була коротка пересадка в Калгарі.. в аєропорту йому не дали воркперміт бо вже летів як доместік флай. Питання де можна зробити ворк перміт? треба дзвонити на хот лайн чи можна десь піти щоб рішити це питання ? Дякую.
-
шось начудив, вп дають в першому аеропорту, в міграційці
20 Jan 2023, 19:11
44343/378119
12 minutes ago