UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🧤До вашої уваги підбірка вакансій з базовою англійської та з мінімальними вимогами 👇 Працівник на склад Амазон, Rocky View $21.5 Сортувальник на склад Амазон, 315 Manitou Road, Calgary, AB $16.5 Доставщик в Амазон з канадійським водійським посвідченням від $20.95 Працівник на кухню, EDO JAPAN, Beacon Hills, NW, Calgary $15 Прибиральниця - пральня та хімчистка, Dolphin cleaners, Northmount Drive NW $22 Помічник на кухню, Bow Tie Pizza, 4817 Centre St. SE $15 Різноробочий на будівництво, 127 citadel states Terr NW $23 Працівник на кухню (десерти), 4310 104 ave NE $16.10 📌 Інструкцію, як подати резюме ви можете знайти в описі до вакансії.
-
Ох, біда, скористався я цією "халявою" , зробити стрижку. Записався до Vincentt, якийсь вьетнамець. Був я з нічної зміни. Прийшов за 5 хвилин, на 9:15, як і бронював. Сказали чекати. У 9:30 мене нарешті запросили на крісло. І тут я ще 10 хвилин чекав, поки прийде інструктор, до цього "студента". Короче поговорила вона з ним, я пояснив що просто зняти 5 мм і все. Почав він стригти, єлозив машинкою хвилин 15, я думав вже дірки будуть на скронях. Потім ще чекав 10 хвилин, щоб вчителька інструктор перевірила. Після її слів "перфект" я трошки почав хвилюватись, бо то взагалі було не перфект! Потім він взявся за ножиці - храни вас доля. Це була дьорганина, наче в нього паркінсон. Потім знов вчителька, знов ПЕРФЕКТ і як вам, подобається? Я кажу ні, скроні криві, зверху не зняв взагалі. OK, продовжимо. Ще півгодини він мене скуб і намагався пробити череп гребінцем. Намучавшись, я вже попросив завершити, дочекалися знов вчительку, я їй як міг пояснив, що з мене досить і треба виправляти ситуацію, бо в мене вже закінчується довжина волосся. Вона за 5 хвилин все виправила і пішов розрахуватися - з 20, дали 1.10 решти. Я вийшов рівно об 11:17 звідти !!! Це капець))) не раджу нікому
-
А сколько за свет набегает в среднем за месяц ? На какую сумму нужно ориентироваться ?
-
Привіт.Порадьте агенцію ,людину, котра допоможе з житлом Ред Дір
-
Так, але треба в’їхати до кінця березня. Що буде після ніхто не знає, офіційної інфо немає
-
Доброго дня. Підкажіть чому в мене заблокований маркет плейс, як змінити цю проблему
-
Так, можу підказати де купити Ahmad tea. Він тут продається і у великих півкілограмових пачках розсипний і здається є і пакетований. 1. Freestone Produce, 2828 32 Ave NE, Calgary, AB T1Y 5J4 2. Kalamata, 1421 11 St SW, Calgary, AB T2R 1G7 У Freestone Produce є декілька видів чаїв від Ahmad, також є якісь індійські, я ж купив Ahmad Earl Grey tea за 13.99 CAD 450g. У магазині Kalamata, здається чай дешевше, судячи з минулорічних фотографій пасок чаю на полицях у Гуглі - 8.99 CAD. Також до цього купував Ahmad tea з кардамоном у Walmart, здається 11 CAD за 450г. Також є чаї торгових марок Hyleys та Greenfield - Kalyna / Kalinka European Food Market and Ukrainian Deli, 7400 Macleod Trail #8, Calgary, AB T2H 0L9