UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ви пропонуєте людині забити на освіту... дуже якісні "ресерчі"). Мені з вами мірятись нічим, я ділюсь інформацією яку знаю із більш менш достовірних джерел. Ви поки що нічого путнього не порадили, крім забити на освіту, та якесь загальне "ні про що" про спеціалізацію і таке інще. Перелік спеціалізацій є на офіційному сайті, для прискоренного проходження по провінційній програмі. Але перелік спеціалізацій, по яким є зацікавленність провінції відомий лише обмеженій кількості держслужбовців, про нього навіть не знають іміграційні консультанти. Тут не вгадаєшь. Приведу приклад - дівчина на ютубі отримала провінційну номінацію по спеціальності accountant- тобто можно зробити непрямий висновок, що на той момент була зацікавленність саме в цій спеціалізації. Чи є вона зараз не знає ніхто. Статистика дає лише кількість, для розуміння скільки заїхало та яка буде конкуренція. Прочитати програму, статистику на офіційному сайті за дві години, ще не робить експертом в вопросі. А проконсультуватись із людиної яка провела більше тисячи людей по програмі вартує того, бо розповідає про нюанси яких немає на офіційних сайтах.
-
Подскажите Sin number детям нужен?)
-
Дякую, також знайшла що дітям до 12 років не потрібен..
-
Летели с Амстердама, корм был в ручной клади ( 35 пакетиков Феликса по 100 грамм и 0,5 кг сухого Пурина), кошка в салоне. Нигде никто ничего не спросил, только в аэропорту Калгари офицер поинтересовался есть ли у нас еда, я ответила»да, кошачья”-всё: ни сколько, ни какая никого не интересовало. Жалею что не взяла больше Феликса, тк кошка из 12-15 видовпредложенного корма от всего отказалась, к сожалению. Моя история.
-
Всім доброго вечора.Підскажіть,скільки приблизно коштує зняти в Калгарі однокімнатну квартиру?Скоро збираємося з 5 річною дочкою туди,бюджет дуже маленький, але я не збираюся приїхати і задерти ноги,бо 'у мене стрес' ,як кажуть деякі унікуми. Готова працювати,щоб створити комфорт для своєї лялечки.Буду вдячна за достовірну інфу,може ще якісь загальні поради.Всім дякую
-
~1500cad
-
Чи можливо орендувати авто без канадійських прав?
-
Всім доброго дня. Питання до тих хто вже у Канаді. Зараз наперед дивлюся ціни на 2бедрум квартиру на рентфастер/ренталс є нормальні варіанти за 1300-1500. Чи це реальні ціни чи по приїзду 2бедрум вийде дорожче? Розкоші не потребую, шукала звичайні не наворочені квартири у 10-15 хвилинах від автобусів чи сітрейну
-
Всім гарного дня! Така ституація, зараз працюю механіком в морі. Збираємось їхати до Канади з дружиною в березні. Може хтось знає чи варто брати з роботи якусь довідку типу що я такий-то і робив таку-то роботу. Можливо для підтвердження своїх навчальних та робочих документів щось потрібно і ви можете порадити що. Дякую за увагу та відповіді.
-
Менше 1500 справді в основному бейсменти, але досить гарні на вигляд. А за 1500 навіть таунхаус з двором власним одноповерховий знаходила, але трошки далекувато пішки від сітрейну. Все на Рентфастер шукаю(правда ніхто не відповідає але то таке. Я вже зрозуміла що вони люблять тільки живий контакт 😅)