UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо є можливість - беріть. Чим більше різних підтримуючих ваші слова документів будете мати , тим краще
-
Всім гарного дня! Така ституація, зараз працюю механіком в морі. Збираємось їхати до Канади з дружиною в березні. Може хтось знає чи варто брати з роботи якусь довідку типу що я такий-то і робив таку-то роботу. Можливо для підтвердження своїх навчальних та робочих документів щось потрібно і ви можете порадити що. Дякую за увагу та відповіді.
-
2 бедрум буде явно дорожчі, за ці гроші що ви вказали можливо зняти хіба що 1 бедрум
-
Менше 1500 справді в основному бейсменти, але досить гарні на вигляд. А за 1500 навіть таунхаус з двором власним одноповерховий знаходила, але трошки далекувато пішки від сітрейну. Все на Рентфастер шукаю(правда ніхто не відповідає але то таке. Я вже зрозуміла що вони люблять тільки живий контакт 😅)
-
Питання до тих, хто онлайн наперед знімав житло, зокрема цікавить bwalk. Як у вас проходила оплата, підписання договору? Оплачували тільки депозит і місяць оренди чи за кілька місяців наперед? Наперед вдячна за безцінну інформацію♥️♥️♥️♥️
-
Може є якісь зразки, як такі довідки виглядають? Або хтось знає де їх можна пошукати? Дякую
-
В Украине ровно также было в учебных парикмахерских
-
Всем привет. Ребят, подскажите пожалуйста, если у меня укр. права выданы на 2 года, до 02.09.2023. Какая у меня ситуация будет в Канаде по обмену прав? Еду в Калгари Буду благодарен за обратную связь🫶
-
де ви такі варіанти бачите?? Я менше 1600 не знаходжу (не бейсменти)
-
так і роблю))). Хотілось би до відльоту знайти житло, щоб на один менінгіт менше було))
-
У них є різні лендлорди, у одного може нічого не бути, а у іншого може бути щось вільне, пишіть на все що бачите
-
ціни на бейсмент радують. Але чи готові жити як у трубі? Ви будете чути найменший шоркіт зверху...(((( мене це лякає)
-
Можливо знаєте де?
-
Так
-
я вже повідсилала більше 10 заявок, крім bwalk ніхто не йде на контакт)))
-
Це буде тяжко) всеодно думаю треба буде щось знімати, поки договір підпишите, те-се
-
Бейсменти є різні. Якщо це walk-out бейсмент, це коли будинок стоїть на склоні гори, то там нормальні вікна, часом навіть від підлоги до стелі, гарний вигляд з вікна, ітд. Ви навіть не помітите що це бейсмент. То треба питати по телефону та їхати і дивитися
-
Привіт! Це нормально, що на бенефіти ( карти) очікуємо 3 тижні? Чи можливий варіант, що десь загубився лист чи щось таке? Відправляла без трекінгу
-
Як його отримати ? Кому не важко допоможіть будьласка
-
Добрий день , є запитання стосовно безкоштовного житла на 14 днів
20 Jan 2023, 19:11
44731/374876
4 minutes ago