UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
То ваш особливий фетіш?
-
-40 це переплёта. Значить у вас був бонус 50 , ви потратили на світло 10
-
Так не надо про них. Они сегодня жгли какие -то блоговония . Завоняли весь этаж, зашёл запах в квартиру. Это ужасно
-
Посоветуйте кого-нибудь кто может помочь в составлении резюме
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, можно ли получить перевод western union на карточку cibc?
-
Привіт. Є питання. Якщо мені зроблять перевод на канадський рахунок charity donation. Чи повинен я буду це вказати в декларації в кінці року і головне чи потрібно буде мені сплатити за ці гроші допомоги якийсь податок?
-
Ні не потрібно ні вказувати, ні сплачувати податок, але зафіксувати, що то подарунок треба для себе. Бо як запитають через кілька років, що то за гроші, а я не пам’ятаю .
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка інструктора з водіння Шукаю на driving test Дякую
-
У вас машина є? Є знайомий,який здав з 1 разу на фулл, дуже гарно пояснює все,що потрібно знати для роудтесту,приносить з собою бланк ,в якому відмічають помилки інспектори і проходиться по всіх помилках
-
Доброго дня! Знайомі з 15 березня шукають житло 2 бедрум. Якщо хтось буде виїжджати зі своїх апартаментів, напишіть ,будь ласка.
-
Перейдут
-
Авто наразі немає Цей ваш знайомий також інструктор? Є контакти? Дякую
-
Хтось вже продавав телефон тут? Як саме? ebay або Kijiji?
-
Однушка, 20$ за електроенергію в місяць. Двоє людей. Не економимо. Вода та опалення включені в оренду. А ще можу скинути вам рефералку на енмакс і будуть бонусів 50$ і вам, і мені 😁
-
Не пали контору)
-
Эйрдри -не поселок, а город, почти 100 000 человек
-
Здравствуйте ) Я и мой парень ищем квартиру в Калгари, рассмотрим любые варианты, бюджет до 2к, желательно с заездом 15 февраля, но рассмотрим и первого марта, может кто-то съезжает и ищет жильцов вместо себя🙂
-
Да буду благодарна 😇 за рефералку Спасибо за ответ ❤️
-
Я думала , ви своїм повідомленням людей зазиваєте до себе в особисті 😂
-
А я тут при чому?
20 Jan 2023, 19:11
44932/372155
2 minutes ago