UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут взагалі є нормальні,чоловік купляє недешево, а запах плавленої пластмаси. Купував від індіанців дешево, так почали легені боліти через деякий час і кашель появився
-
Так есть визы или нет. В Сакартвело есть vfs global. Это организация занимающаяся визами. Но это не про налоги вопрос ;)
-
Яким чином?🤔
-
Добрый день! Ребята, подскажите кто где проходит мед.осмотр Какая стоимость? Спасибо
-
Усім привіт! Чи хто небудь щось знає, може з досвіду, щодо роботи для неповнолітніх? 18 буде за місяць а своїх грошей хочеться :) це я про племінника :) дякую
-
Доброго дня! Дякую за інформацію. Вакансії на Амазоні вже не актуальні. По іншим позиціям відправила резюме.
-
вітаннячка. а провінційна страховка тут покриває стоматолога?
-
Дякую
-
Клініка - 100-120 $ Здати кров - безкоштовно або 60$ Ренген - безкоштовно, якщо є Health card
-
Спробуйте на Canva
-
Та щось довіри до нього немає))
-
дякую
-
Просто сама карта (зелёно-белая бумажка) Alberta Health Card не покрывает стоматолога. Вам необходимо податься на доп бенефиты для украинцев. Инфо есть в чате
-
Пробовал кто перевод делать через Paysend, wise с канадских банков (CIBc) на европейские?
-
Tim Hortons McDonalds KFC BurgerKing и т.д Многие начинают от туда. Можно выбрать достаточно гибкий график.
-
@yaretskiy Saash Не дадуть збрехати
-
Смак і запах - ліпше всього магазинного хламу
-
65 канадських гривень за 50 грам, це місяць-два курити, залежить, як інтенсивно ви курите
-
Крутіть тютюн, як роблю я) і буде рада вся сім'я
-
Вайз пополнение на cad, меняете в самом вайзе на нужную вам валюту и отправляете куда нужно
20 Jan 2023, 19:11
44974/371938
6 minutes ago