UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Savings счет
-
Можно позвонив им, приложение бывает не даёт этого сделать если в рейсе есть кто-то кроме вест джета
-
Hanna miller immigration law
-
Доброго дня, підскажіть який найкращій варіант проїзного для міського транспорту?
-
Доброго ранку, кому цікаво знімати квартиру разом, напишіть!!!
-
Доброго дня. Таке питання). Хочу забронювати апартаменти через airnbn. На картці гривневій зараз недостатньо коштів. Є готівка долари. Як краще діяти? Відкрити валютну картку, поставити на неї гроші і розрахуватись, чи обміняти і на гривневу закинути. Ніколи з подібним не бавилась, не хочеться на лишніх операціях втрачати кровні). Чи не буде проблем валютною чи дебетовою розрахуватись, чи краще кредитною?)
-
то есть это просто генетика?
-
Пункт про strength виглядає так що я би посперечався. Вони питають ваші сильні сторони а ви їм написали конкретні кейси з минулого досвіду ( такі собі пункти з вашого скіл сету з описом реальних цифр) Сильні сторони - це щось що повтортся постійно і вимір його не може бути в одиницях. Я моду зробити вашу рекламу відомою за разунок 1,2,3. Це не виглядає як сильна сторона. Сильна стооона це як раз таки: здібності які можуть допомогти вам зробити їхню рекламу відомою. Наприклад моя мильна сторона - аналітика . Я можу проаналізувавши конкурентів заробити налу рекламну пропозицію ліпше тільки на основі аналізу. Це ще я не почав підключати свою креативність) як приклад. Сподіваюся зміг донести думку.
-
ТИМ не меняется. Длительное время пребывая в среде, где он не может "быть собой" , человек способен наработать аспекты, которые находятся на слабых функциях, и выступать как сам не свой, но это очень жнергозатратно, и продолжается ровно до тех пор, пока не попадет в нормальную для него среду. Прокачать навсегда не получится по простой причине - на слабых функциях нет энергии. Вынужденная прокачка слабых функций - это большое несчастье, а не саморазвитие.
-
Друзі, тато мій шукає роботу водієм. Англійська - розуміє в може донести думку. Є права 5 фул. Можливо хтось бачив варіанти - поділіться будь ласка. Окрім амазону. Щиро дякую