UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кажуть, що один українец приїхав до Канади, не відкрив свій канал на ютубі, та його депортували.
-
ви про який саме дозвіл? на виїзд з України - просто у нотаріуса робиться, я платив 600грн. на в’їзд в Канаду є спеціальна форма (погугліть)
-
Можно но это будет дороже )
-
Вітаю 😉 Хто летів WestJET, підкажіть, чи можна докупити багаж? Обираючи дешевий квиток неможливо одразу додати багаж та сплатити за все одночасно🙉🙉🙊
-
West jet
-
Цікаво на скільки)) Не підкажете де можно дізнатись?)
-
Зависит от лендлорда
-
Доброго дня. Хочу поділитися телеграм-каналом, де публікують безкоштовні можливості для українців (освіта, кар'єра, вивчення мов, волонтерство) Можливо комусь буде актуально) @opportunitiesworldowa
-
Я зараз тимчасово живу біля аеропорта. так дійсно цілком нормальні привітні люди. ніяк не відчуваю на собі поглядів чи ще чогось. Хоч можу бути одним білим в супермаркеті, автобусі, відділені банку. Але коли приїдуть діти то хотілось щоб в школі було більш різноманітне середовище. А так, як на мене - без дітей, або якщо вам це не принципово, то спокійно можна обирати цей район. Який може бути дешевшим завдякі таким мапам)
-
Скільки це коштувало?))
-
Я докупала при реєстрації) вибачте деталей не знаю )