UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Все, что мне объяснили
-
Что такое co-op?🫠
-
Мне такое сегодня ответили
-
Вітання, громадо. Чи є хто з Lethbridge?
-
У кого ще автоматом притянулась Британська Колумбія? Тепер дозвіл на роботу можуть ранади лише в Британську Колумбію. Перевірте свої анкети. Воно підтягнулось саме.
-
Привіт! Допоможіть пліз) Як переглянути заповнену вже мною анкету по Cuaet? Взагалі ніде не можу знайти її.
-
То дивіться як вам зручніше. Ми рентували готель, біля аеропорту їх багато бюджетних, але всі ок. У нас було щось 50 чи 55 cad за номер на 4х з сніданками. Щодо житла, то я шукав через rentfaster і писав одразу лендлордам, і домовлявся, все можна зробити через email. Тож коди ми прилетіли у нас був вже погоджений ліз, і ми в день прибуття підписали папери. В’їхали через пару днів, поки ікеа матраци привезли. Вони тут дуже френдлі й контактні, тож не соромтесь їм писати. Щодо цін, то якщо вас троє то це можна і один бедрум дивитись, або невеличкий бейсмент. Ціни зараз підросли, але від 1000-1100 можна зняти
-
Та мы просто тут с детьми живем, как и еще половина понаехов наших, в DT уже китайцев с индусами меньше чем украинцев) прям интересно где это такой лютый экспириенс можно было встретить 😁
-
Дякую за відповідь🙏🏽 шукаю таки у південних районах 👌🏼🥰
-
Добрий день. Шукаю житло в Калґарі. Сім'я з 3х осіб: двоє дорослих і дитина 9 років. Приїжджаємо по CUAET, досі в Канаді не були. Який діапазон цін на житло в місті? Чи варто шукати щось через інтернет на довгий час, чи ліпше який мотель на пару днів, а далі по приїзду шукати постійне житло? Дякую всім хто допоможе
-
Ми у Seton орендуємо квартиру. Шикарный район, як на мене, чисто, красиво, не має безхатьків, все нове. Вражає архітектурний дизайн бібліотеки з басейном, льодовим кортом, тренажерним залом. Навкруги нові будинки. Мы живемо у красивому 4-х поверховому багатоквартирному будинку який нагадаємо курортний котедж, наші вікна виходять на неймовірної краси гори, які змінюють свій вигляд у різні часи доби в залежності як освітюються сонцем. Навпроти будинку велика плаза, новий сучасний Cineplex Cinemas, також поряд зупинки автобусів. Це далеко від центру, але ми дуже задоволені, що знайшли тут житло. Хоча спочатку сумнівалися, що це околиці міста.
-
😂😂😂 ну она так рассказывала, первые дни,пока не привыкла))) мне тоже смешно было)))
-
От прям полотенцем і вану? 😁
-
О, супер ! 😍😍😍😍
-
А знайома орендувала в даун таун, то пише, що голову полотенцем обмотувала і в ванну йшла спати такий шум там.
-
Ми в Aburn buy це одразу біля Setona, тут шикарно просто,все є поруч.Школа новесенька 400 метрів від нас, тільки в 2022 році будівництво закінчили.Тут і реджестрі, і банки, і торгові центри,спорт зали, магазини з алкоголем, супермаркети, долорама,тім хортонс,сабвей,госпіталь величезний,плрщадки для дітей,басейни,школа,садок
-
То ж я так розумію що краще в центрі не арендувати. А можливо є хтось, хто проживає в Сетоні, Махогані, Коперфілд? Як вам там?
-
Я там була, гарно😍