UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Оце приколи
-
Не хоче знати як відкрити чужий сейф і вкрасти? Зараз ця приказка взагалі не в тему🙈🤣
-
Ні, це дискусія в дусі "вкрасти, бо двері забули зачинити чи піти купити легально". Закінчили. Всім миру і достатньо грошей, щоб не красти 🕊
-
В корне не согласен со сравнением но да, дискуссия бесполезна ибо конечно каждый при своем мнении останется. ✌️ Закончили:-)
-
Я не разбираюсь в этом и не собираюсь разбираться. Речь о медиа контенте, фильмы/сериалы, как я сказал уже, игры тоже. Потому что тема нашей беседы развилась из вопроса именно о фильмах. И как тут позже пояснили - дело в авторских правах.
-
Останній момент і завершимо добре ) Як приклад Матеріалу 300 файлів. Можна качати кожен окремо і це займе набагато більше часу. Можно качати паком , як гугл диск запакує , але чесно всі файли що більше 15 гігів , в мене майже ніколи не докачувалися з браузера. Постійно краш і все заново. Взагалі просто хотів сказати що торрент можна використовувати не для піратства Але це 1% з 99% Закрили )
-
Ну в людей є інші методи для цього 😄 Про гуглдиск, якісь вигадки… Добре, давайте завʼязувати))
-
Хай так. Але це моя думка. Та й взагалі все починалося з того, що людина хотіла у Канаді качати фільми з торенту. А це вже порушення закону про авторське право
-
Я сплачую стрімінги, мені вже не треба . Але ось як приклад , я скачав 200 гігів матеріалу для монтажу в 4к якості )
-
А торрент не заборонений на території Канади ) Заборонено порушувати авторські права , а все інше можно передавати. Ну 200 гігабайтів качати з гугл диску то така собі ідея , ніколи не скачаете А торрент починає з місця крашу, якщо він був
-
сурси чого? Ану скажіть мені, будь ласка 😄 99% він використовується для піратства і ви це знаєте. Досить викручуватись вже))