UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кто перевозил сумму в наличке больше положенного с документами о продажи допустим имущества (преимущественно Германия интересует Франкфурт) Не будет ли вопросов мол чего не декларировали при пересечении Украинской границы
-
Лазанья хоум мейд
-
Цена, состояние
-
"Парадом розвернув стеклянные войска, я прохожу по рюмочному фронту" (почти В.М.)
-
Банальный договор купли продажи пойдет ?
-
Если есть подтверждение - декларируйте и в-стране-вылета и обязательно в стране прилета.
-
Привіт. Підкажіть будь ласка треба обов'язково роздруковувати документи які приходили від IRCC, щоб показати при проходженні офіцера в Канаді, та реєстрації ворк-перміту? Забув документи у валізі, а в аеропорту немає де роздрукувати. Зможу показати на телефоні їх?
-
Он ещё на гарантии? Когда покупали ? Есть битые пиксели ?
-
скачайте додаток і дивіться там ))) він зручніше
-
Я брала на сайті авіакомпаній. У ківі дорожче багаж десь на 25%. Якщо ви їдете з ручною кладдю то пів біди. + Ківі не завжди може зареєструвати багаж, і люди вже влітали в копійку за те, що оплачувати багаж доводилося в аеропорту
-
Я через посередника здавала. Попала якраз на Різдво і Новий рік. 3.5тижні. вони не клеять в Бухаресті. Пересилають в Лондон.
-
Дякую. А не в даунтауні зазвичай дешевше чи дорожче ?
-
Коли ходила на біометрику, то там були люди, які самостійно забирали. Але який там порядок здачі - отримання мені невідомо.
-
И еще такой вопрос , кто-то снимал в банке деньги с валютной карты моно ? Какие комиссии там ?
-
Доброго дня. Хто знає, чи можна змінити квиток вестджет? Я лечу Берлін-Амстердам-Калгарі. Можна змінити квиток на просто Амстердам-Калгарі?
-
Бо часто найдешевші квитки не підлягають ні поверненню ні обміну
-
А що у вас в квитку написано? Він може бути повернений?
-
Дякую)
-
Откуда дрова?
-
Дякую))
20 Jan 2023, 19:11
46204/373171
27 minutes ago