UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Минуту, я никого не пугаю. Сейчас повторим мантру про то что у всех разные потребности и все такое. Но на 40к жить грустно. Я за трезвую оценку.
-
Нащо ви людей залякуєте? Я ні в чому собі не відмовляю і витрачаю 300-400 доларів в місяць на харчування Оце таких як ви наслухаються люди, і потім їхати бояться
-
Понял) На 40 можно и с голоду помереть)
-
Так, порівняно з Європою, дорого всюди. Але я писала в порівнянні з Британською Колумбією, де продукти дорожчі)
-
Я в Ванкувері жила на 40к в рік, мені нормально було))) Так що 100 в Калгарі, думаю - чудово Звичайно, якщо з дітьми - то це інша історія
-
Ну так себе пример потому что еда к примеру тут дороже даже чем в Германии
-
а хорошая зп это это сколько? 100-120 в год хорошая?
-
Дивлячись де працює)))
-
Тим паче в Калгарі баланс зп та вартості проживання дуже непоганий Порівняно з БС наприклад, де зп майже такі самі, а вартість оренди в два рази більша
-
Ищу работу есть предложения кроме мясокомбината?) Спасибо
-
Якщо є хоча б якісь грошові запаси і англійська мова - їдьте. Краще пожалкувати, що спробували, ніж, що не ризикнули Всі люди різні. Комусь подобається, комусь не дуже. Але це точно хороший досвід - життя в різних країнах і містах
-
Если пара без детей то это другая история
-
Если один работает в семье то тяжело
-
Так что все индивидуально
-
Смотря на что вы рассматриваете, с кем едите , какая профессия, кем работаете на нынешнем месте, уровень английского У каждого своя история . Люди которые были на нормальном месте в Европе часто жалеют о переезде. Люди которые сводили концы с концами в Украине, а сейчас могут хотябы покупать нормально себе еду , рады
-
Да но факт в том что найти ниже для украинцев которые только приехали шанс очень маленький
-
Если приехал по куаэт - то неважно откуда, получают. Если вы про 3к на взрослого.
-
про яку саме допомогу ви говорите? якщо ту яку дають по програмі куает, то ні. А так тут багато різних програм по яким визможете щось отримати
-
Зазвичай оплата депозиту означає, що вас беруть. У мене так було (живу в іншому будинку). Хто перший заплатить депозит - того і житло. Контракт підписували пізніше через декілька днів. Але я офіційно давала чек, не готівку
-
Добрый вечер. Скажите пожалуйста , кто выехал до войны с Украины , получают в Канаде финансовую помощь? Спасибо
20 Jan 2023, 19:11
463/372417
about an hour ago