UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
с названием ошибся
-
Добрый день всем. Есть ли у кого-то возможность поменять 200 канадских долларов на гривны, на карту? Подъеду куда будем удобно, отдам наличкой.
-
Всім привіт:) кому потрібний guest list в клуб, тобто безкоштовний вхід до 9 вечора. Пишіть в приват. П.С. Я не влаштовую на роботу, і не шукаю партнера
-
так он дороже флекса ...
-
Супер
-
там да, там не полный возврат
-
Turo, це щось типу автомобільний Airbnb. Скористался, машину прямо до аеропорту привезли.
-
Что значит в интернете ? Могу помочь с p2p торговлей криптовалют, в целом для жизни хватает более чем (опыт у мужа с 2017 года) . Сейчас он хочет открыть бесплатно свой курс для нескольких человек по торговле на укр рынке, могу спросить. На международном сказал не откроет там больше прибыль)
-
Не туди Ви пані дивитесь))))
-
Головне тили прикривати)))))))
-
Привіт, хто літав в Канаду з візою cuaet двічі? Чи можна прилетіти в Канаду після чого повернутись в Україну на місяць аби здати сесію а після полетіти знову в Канаду.?
-
ну сейчас только вариант найти покупателей и переоформить
-
Азахпх
-
Это из-за того, что флекс самый старший из эконом класса, а ваш уже из премиум-класса (но не самый старший) Вообще, на сайте есть вся информация по типам билетов и условиям возврата, я со всем ознакомился тщательно, и только после этого приобрел
-
Вони перестраховуються так.... мені за два з половиною тижні прийшла Health Card
-
Привіт. Хто літав з дітьми до 2 років. Киньте пару порад. Будем летіти в березні автрійською авіакомпанією Франфуркт -Калгарі. Для коляски видають чехол? І як було з харчуванням для дитини ?
-
Так. Цей дозвіл дає вільно пересуватись по Канаді і світу. Це не програма біженста. Подивись канал 10 хв про життя в Канаді. Дуже інформаційно , без води по суті.
-
Great, thank you👌
-
Can recommend you this app
-
Доброго дня! Можу Вам написати в особисті?
20 Jan 2023, 19:11
46516/374294
7 minutes ago