UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это из-за того, что флекс самый старший из эконом класса, а ваш уже из премиум-класса (но не самый старший) Вообще, на сайте есть вся информация по типам билетов и условиям возврата, я со всем ознакомился тщательно, и только после этого приобрел
-
Вони перестраховуються так.... мені за два з половиною тижні прийшла Health Card
-
Привіт. Хто літав з дітьми до 2 років. Киньте пару порад. Будем летіти в березні автрійською авіакомпанією Франфуркт -Калгарі. Для коляски видають чехол? І як було з харчуванням для дитини ?
-
Так. Цей дозвіл дає вільно пересуватись по Канаді і світу. Це не програма біженста. Подивись канал 10 хв про життя в Канаді. Дуже інформаційно , без води по суті.
-
Great, thank you👌
-
Can recommend you this app
-
Доброго дня! Можу Вам написати в особисті?
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з встановленням інтернету або тв пишіть в особисті. (Сервіси зі знижками).
-
Добре, але у нас нічого не сканували 🤨
-
Where are all speaking clubs in Calgary? 😝 I tried to find something, but every links were closed or broken 🤷♀️
-
Так, звичайно
-
Maybe exist small paid groups of learning English?
-
Если мама с детьми, то, в принципе, можно но сложно
-
Підкажіть а зараз реально ще на перший час знайти хост
-
And I don't understand how people combine work and studying on every day course during 16 weeks?
-
Text me in private 🙂
-
Так, але вирішує, все рівно власник квартири/компанія, просто нинішній житель квартири шукає когось на заміну, аби штраф не платити за розірвання контракту на квартиру
-
Якщо вас оберуть, то зможете. Але якщо чесно, аби забрати чужий контракт, то більше шансів, що віддадуть людині, яка вже в Калгарі
-
Оголошення від людини яка з'їжджає
-
Нет, контракт, за городом переключается на nationwide и интернет пропадает. В последний раз когда ехала из банф, вернулся интернет в 5 км от центра Калгари
20 Jan 2023, 19:11
46529/374293
6 minutes ago