UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У вас буде фіксована сума до липня, в липні знову потрібно буде підписати контракт, але ціна вже може змінитися, залежить від власника/компанії
-
Странно. Может у вас припейд? Ибо Фридом ловит там где есть либо его сеть либо сеть телуса/Роджерс/белл
-
Підкажіть а от люди пишуть що виїжджають але оренда до липня ,як відбувається ось ця передача оренди ,якщо заїжджає хтось інший
-
У нас по ітогу вийшло фідо 55 баксів за 8 Гб інтернету, 55 баксів за домашній інет в телусі. Можливо більш дешеве щось є, но пока так
-
Лол нет никаких проблем в банфе , как и интернета :)
-
Me too, please
-
Да. В банфе у него есть некоторые проблемы, многие жалуются. Из странного это то что у кого-то ловит а у кого-то нет🤷♂️
-
Яким чином?по чому вони вирішують?я так розумію їм виписки не потрібні,вибачте що задовбую
-
Надає варіанти власнику/компанії і далі вони самі вирішують
-
Рахунок в доларах відкривати чи їм і в гривні може підійти
-
Я слала просто скріншот з банківського додатку
-
Це від лендлорда залежить. У нас питали випіску з банку, що маємо достатньо грошей для оплати 3 місяців аренди
-
40 за 12гб в фридоме по акции
-
Дякую
-
У мене вже був місцевий банківський рахунок, але там було важно що гроші є.
-
У мене просто був скрін з монобанку, де не було мого імені видно навіть і сказали, що це ок, підходить
-
Гривні теж підійдуть
-
Кредитна історії, наявність роботи, наявність заощаджень. В тій квартирі мені відмовили, бо були місцеві претенденти. Там де живу я зараз - оплата за 3 місяців вперед і ніяких питань
-
Не подскажите какой курс euro/cad?
-
Покупал БУ у школьника, битых пикселей нет. Покупал для работы в видеоредакторе и досуга, но потом отдали другой ноутбук, а этим не пользовался. Я его купил в декабре. Можно отнести в сервис чтоб его там проверили. И предыдущий хозяин сказал, что надо поменять термопасту.
20 Jan 2023, 19:11
46555/372058
about an hour ago