UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
Я бы с удовольствием приняла участие в этом курсе) Можно подробней?
-
-
Ой, розібралась , це або номер укр паспорту або драйвінг ліцензії (для перевірки)
-
Так я про дзвінки, я повідомлення не надсилаю, немає сенсу їх висилати
-
То, доречі, не так погано. Бо, якщо вони мовчать, то ви їм не підходите (якщо ви у аплікейшен форм напишете хто ви і що ви (ньюкамер, без кредіт хісторі, маю стільки-то грошей і т.і.). Бо набагато гірше, коли відповідають, букаєш оглядини, приїздиш, витрачаєш час, а потім дізнаєшся, що не підійшов по хісторі, роботі і т.і. Тож, імхо, краще детально розписати усі нюанси відразу, щоб не гаяти час на оглядини та марні сподівання. Бо тоді вже, якщо хтось відповів, то мабуть є шанс (але там на оглядини можуть приїхати з десяток "конкурентів")
-
коли СІН видавали, то казали, що можуть просити багато хто, але він їм не потрібен для того, щоб надати вам послугу. СІН давайте тільки у 3х випадках: - гавермент (тобто усі урядові інституції) - банк - роботодавець (і то, бажано лише коли вже є джоб офер чи контракт) усім іншим можна відповідати "нам наказали нікому не давати, соррі, май інгліш із вері бед"
-
Це точно...бо мені на вищий рівень ще за скоро...а на нижчий можна тільки один раз🙈😔😫
-
Ідіть в ту ,яка є,а на наступний навчальний рік можна буде поміняти . Бачу тільки такий вихід
-
Придбаю автомобіль до 8000₴ I am buy a car for up to 8000₴
-
Ну а що робити? Я вас розумію. Біля мене в школу маунт рояль також уже дітей не беруть. Просто місць немає
-
У вас середня школа получається?