UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, хтось літав через компанію Condor? Відпишіть будь ласка враження
-
Я летел, все было отлично
-
Ну у меня 2хбедрумный таунхаус (как Вам предлагают) за декабрь без супсидии вся коммуналка, включая уборку территории вышла 250$. Но надо учитывать, что в декабре 2 недели морозов были и у нас не бывает в доме холоднее 21 градуса. Обычно 23. То есть, можно уменьшить сумму. Ну, и стирка. Надо учитывать время, когда стираете. Тут в тарифах большая разница набегает. Я стираю по вечерам (я просто в выходные работаю). И еще: при подписании договора с Enmax можно сделать рефералку на 50$.
-
Здравствуйте привезу за 50 доларов кому нужно обращайтесь сегодня до 15.00
-
Центр міста дешевше ніж 1600 за адекватну 1б оселю немає. А бейсментів в китайських кварталах зрозуміло що хватає
-
Друзі таке питання. Шукаю тимчасову роботу, а-ля сурвайвінг джоб. Резюме потрібно готувати суто по тій професії куди ідеш? Типо іду мити вікна - маю шикарний 10 річний досвід пр миттю вікон, си роботи в Макдональдсі? Я щось не розумію реально. Бо реальний досвід такий що наврядчи візьмуть в МакДональдс, образно кажучи, бо подумають що людина прикалується
-
записала :D
-
Вітаю. В мене таке питання по benefit health card. Як дізнатись яку сумму вона покриває? І залишок коштів на ній? Вона ж не бкзлімітна
-
Ще раз, не зрозумів вашого питання