UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте привезу за 50 доларов кому нужно обращайтесь сегодня до 15.00
-
Центр міста дешевше ніж 1600 за адекватну 1б оселю немає. А бейсментів в китайських кварталах зрозуміло що хватає
-
Друзі таке питання. Шукаю тимчасову роботу, а-ля сурвайвінг джоб. Резюме потрібно готувати суто по тій професії куди ідеш? Типо іду мити вікна - маю шикарний 10 річний досвід пр миттю вікон, си роботи в Макдональдсі? Я щось не розумію реально. Бо реальний досвід такий що наврядчи візьмуть в МакДональдс, образно кажучи, бо подумають що людина прикалується
-
записала :D
-
Вітаю. В мене таке питання по benefit health card. Як дізнатись яку сумму вона покриває? І залишок коштів на ній? Вона ж не бкзлімітна
-
Ще раз, не зрозумів вашого питання
-
Привіт, можливо була у когось така ситуація: ми коли подавали заявки на візи, то вказували провінцію Онтаріо. Але потім вирішили летіти в Альберту. По прильоту в Альберту нам видали ворк перміти з провінцією Онтаріо. Ми ще уточнили, що будемо жити в Альберті, але нам сказали, що то нічого. Вчора хотіли оформити Хелз кард, а нам сказали, що ми не можемо, бо у ворк перміт вказана пр Онтаріо. Як ви це вирішували? Чи можна по проходженню обов’язкового мед огляду попросити, щоб змінили провінцію на Альберту?
-
Всім привіт Маю на укр карті гривню Можливо комусь потрібно Залюбки обміняю на CAD 🌿
-
Доброго дня всім! Мене звати Ольга, я шукаю працівників для роботи в сейлс компанії. Вимоги: вільне володіння англійською, бажання вчитися новому, досвід роботи в продажах не обов’язковий, може бути як додатковий бонус. Оптимістичний настрій і хороша поведінка. За всіми деталями звертайтеся в дірект. Надішліть наше резюме англійською мовою. Hi everyone! My name is Olha, I’m looking for candidates for sales positions in marketing company. Requirements are: Fluent in English, ability to learn new information. Previous experience in sales aren’t required but can be as additional bonus. Positive attitude. If you are interested text me on telegram, let me know if you have any questions. Don’t forget to send me your resume in English.
-
За квартири писав зі свого досвіду недільного пошуку і великої кількості переглядів. Стосовно роботи досвіду немає тому і запитав. А ти написав мені бо я так написав?
-
Есть такое понятие переквалификация, поэтому если не работали на простых рабочих профессиях не указывайте. В мак берут без опыта лишь понимал и говорил по английский. Всегда лучше зайти и спросить нужны ли им работники и то кляте резюме
-
Привіт! Хто нещодавно проходив лікаря для медогляду, поділіться локацією, чим дешевше ,тим краще🙏 бо в одну зателефонувала 200 з людини🤯