UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Не зважайте. Такого токсичного відношення до своїх же я зустрічав тільки в наших. Житло на перший час – Airbnb, моніторте частіше, бувають недорогі оголошення. З роботою важко, але хто шукає, той знайде. Успіхів.
-
Всім добрий вечір! Чи має хтось контакти хороших перевізників вантажу?(потрібно забрати ліжко) Можливо хтось з українців займається? Буду вдячна за будь-яку інформацію🙂
-
думаю человек после первого визита поймет что чему. Я лично уже 4 раза печатал бесплатно. Каждый раз спрашивал при этом сколько должен заплатить.
-
Дам пораду, не пиши бесплатно, мені наприклад там один раз роздрукували безкоштовно, а два рази ні.. Але справа в тому що деякі наші Українці, потім прийдуть туди і будуть казати щоб їм друкували безкоштовно. Деякі культурно зрозуміють що це не безкоштовно, а деякі наші супер наглі, (а таких повір тут вже дуже багато) почнуть вести себе непристойно, і так сказати позорити Українців
-
я собственно с этой целью и приходила, но…🤷♀️
-
В ВП стоит отметка про cuaet? Номер ВП с какой буквы начинается (в личку)
-
@pers0nazh
-
На ребенка?
-
Кёрлинг это интересно. Понравилось?
-
Згідна з автором коментаря. Маю з чим порівнювати бо перед Калгарі ми були 4 дні в Торонто в гостях у друзів. Даунтаун в Торонто і в Калгарі це два різних світи. Наприклад запах трави я чула тільки кілька разів за весь час життя тут а в Торонто було кілька разів коли я його НЕ чула. Мені Калгарі дуже подобається, чисте, культурне місто і чесно що б була якась катастрофа з бомжами то ні, не бачу я такого. Безпечно, чисто, спокійно, мирно все що я можу сказати. Я не знаю по яким куткам даунтауну люди гуляють що зустрічають таких осіб як були описані в коментарі вище. Усім миру)
-
Вибачте, що перебиваю, я не знаю нічого про Калгарі, але чисто для цікавості : люди справді так турбуються про безпеку і в Калгарі так небезпечно??
-
Тут є хлопець, постійно організовує поїздки на Банф з відвідуванням термалів @Aevgen24