МОРТАЛ КОМБАТ В ШКОЛІ (УЧИТЕЛЯМ ПІСЛЯ 60 ЧИТАТИ НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ)
Ви бачили кліп Пінк Флойд про цеглу? А я в ньому побував! Ця несмішна історія відбулася на тижні. Покликали мою жінку в школу, бо мають претензії до мого шкідника. Жінка впала в ступор, бо ані Джона Гордона Байрона , ні Діккенса в оригіналі не читала по зрозуміло якій причині. Я теж не читав уапше, але раком-боком вмію два слова зліпити, то ж пішли разом, тиряючись в здогадках, бо мій отприск - типовий житель віртуального світу, та ще й інтроверт, в протизаконній активності ніколи не був замічений, як і в будь-якій активності взагалі. Так як в школу мене якось раніще на розбори не визивали, то увечері ми вдома зробили нараду. Мій прославлений в нотатках приятель Роман, який як раз пив у нас каву, помимо того шо він являється реальним пацаном і статевим злочинцем, проявив себе як тонкий сімейно-діточий психолог і надава дєльних порад, що шо би там не було, а кіндера треба перед чужими людьми захистити любими методами, а вже розбиратися з ним, якщо справді є причина, в тісному сімейному колі. Така аргументацію мені зайшла, і в школу ми пішли в бойовому настрої. Так як стрічають по одьожке, тобто по зовнішньому вигляду, я помив шию, надягнув білу сорочку і надув щоки. В школі почалося все чисто як у совіцьких фільмах, коли на партком визивають залетівшого на мєлочі піяка, і спаяний колектив бюрократів, який добре знає завчений роками текст і прийомчики партійного джиу-джитсу, починає його підводити до того, що він кругом винуватий, а за що ї..уть - непанятно і не важливо в принципі. Общим, приймаюча сторона зустріла нас широкими нещирими посмішками, поквакала якісь чергові люб'язності і завела в приміщення на кшталт кімнати для переговорів. Супостати розсілися з одного боку стола, ми з іншого. Ударив гонг. Учительска команда, (а було їх троє - дві моложаві жіночки і завуч - старший пацан) зробила плаксиві лиця і їхня заводіла почала тарахкати щось по-ненашому, і з чого можно була розібрати тільки те шо вона страшне як консьорнд. Так як вона оте консьорнд вживала через кожні два слова, я вирішив, що це слово паразит, типа нашого "бля". Так як лаятися по-канайські я ще не вмію, то попросив її спік словлі пліз, бо я форінер і ніхт ферштейн якщо до мене тратата говорити. Училка замахала руками, немов яблунева плодожерка крилами, і негайно збавила оберти. Тут я почав трохи розуміти. Виявилося, що існує ряд страшних проблем які треба вирішити негайно, бо це нечувано, ніколи такого не було і вот опять (с), і так продовжуватися не може, і першіща проблема, що наш гусар дивився в телефон, А ТАМ!... (Тут учителиця перевернула очі і почала вдавати , що задихаться як при нападі ядухи). "Ну все", - подумав я побожно з почуттям глибокого внутрішнього покаяння - "профукав ти дитинство свого сина. Виріс пацан. Нікак на перегляді порнухи зловили". "А ТАМ" - училка зробила вигляд ніби через силу повертається повертається до життя і страшне як цього не хоче. "А ТАМ - ГУУУУГЛ! ВІН ПОДГЛЯДУВАВ В ГУГЛ ЩОБ ЗРОБИТИ ЗАВДАННЯ!". На цих словах всі педагоги як по команді випучили на нас очі і завмерли, очікуючи якоїсь мабуть дуже специфічної реакції, яку, мабуть видають місцеві батьки. Тут і справді прийшла бентежитися мені і я подумав, що невірно переклав суть пред'яви. Але так як сцена була волнітєльна, то я забув як гречно перепитати і тому просто спитав "What?" , при цьому у мене якось випадково тембр голосу дав збій і вийшло дуже картинно, схоже на те, як у одному з моїх улюблених фільмів "Справжнє кохання" дон мафії Вінченцо Коккотті (Крістофер Уокен) перепитує старого Кліфа Уорлі (Денніс Хоппер) "What?", коли той йому розказує, що всі сицилійці це нащадки ніггерів. На мое What? знов полилася тирада з немилосердним зловживанням "консьорд" і я второпав, що таки так, злочин номер один - юзання гугля. після чого німа сцена з виряченими очима повторилася.