UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка що можна ввозити в Канаду ( цікавить мед та ліки найбільше ) чи де знайти достовірну інформацію
-
А мене цікавить гідазепам )) чи можна взяти з собою і не переживати )
-
Спасибо. Попробую . Правда суд аж 31 мая …
-
Да. Идите в суд. В тот день и в то время в какие у казаны в письме. Там все объясните как было. Вам предложат или сразу, там же на месте, уменьшить штраф до 50% (т.е. штраф уменьшится до $200) Тут просите чтобы вам не насчитывали штрафные поинты, а то на следующий год страховка взлетит за красный свет светлфора .. Если согласны идёте в кассу там же в суде и платите..... , или если вы не согласны с этим то вам назначат в другой день и в другое время прийти в суд в зал заседаний суда и объяснять все уже судье. Там уже все будет как решит судья.
-
І мені будь ласка
-
Это нормально. Суды тут ну оооочень медленные.
-
Дякую.
-
ДОБРОГО ДНЯ Шукаю спеціаліста з ремонту ТЕХНІКИ в Calgary Порадьте, гарного спеціаліста, будь-ласка 🙏😰
-
В нас також буда така ситуація
-
Попрошу тоже ссылку, ищем жилье с семьей.
-
Куди відсилали паспорт на вклейку. Якщо в Варшаву то найкраще подзвонити на гарячу лінії і спитати чи паспорт вже є. Бо у нас паспорти були готові вже як 2 тижні а жодних повідомлень не було)
-
В приват написав
-
В приват написав
-
Так правильно, податок сплачений в Україні відраховується від податку нарахованого в Канаді, для цього заповнюється Т2209 форма, щоб підрахувати іноземний податковий кредит.
-
І мені, будь-ласка
-
Працює для туристів та інших категорій, але для тих хто має відкритий wp та зразу оформлює оренду та інші документи (SIN, health card, bank accounts)
-
Хоча мій знайомий без запису туди прийшов і теж його лікар прийняв і дав направлення на ренген і кров. А в мене був запис.
-
І мені будь-ласка
-
І мені теж))
-
Нам також не здавали 1 бедрум Я, чоловік і син 14 років.
20 Jan 2023, 19:11
48010/373242
9 minutes ago