UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Работа подмастерием - это неотемлемая часть обучения. Если почитать обучение на электрика или сварщика, так там помимо теории еще идет набор часов практики. В этих коледжал так тупо и пишут: вы должны сами найти где будете осваивать практические навыки в качестве ученика.
-
Да, но не в школе или вузе. А стади пермит даёт права на учение именно там, насколько я знаю.
-
А что, стади пермит это и право на apprenticeship?
-
(CANADA-P0ST) Reschedule is required visit: canada-postdelivery-parcel.com Не ведитесь. Это разводняк. Не вводите данных своей карты❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
-
То есть украинцы, которые уже находятся в Канаде по программе и имеют действующий ворк пермит могут податься на стади пермит. Для этого надо опрелелится чему учится, где учится, взять письмо от того места что они готовы тебя принять на учебу и подать документы. Рассмотрение так же для укранцев приоритетное и так же без оплаты сборов.
-
Скиньте пожалуйста письмо для заполнения на бенефиты. Там где адрес видно. Я отправил, а почта просрала письмо. Я в шоке.
-
Я їм теж доказувала і показувала напис на ворк перміт чоловіка, що він не дозволяє навчатись без додаткового дозволу, але працівник сказав, що вони про це знають, і намагаються вирішити це питання, бо це недопрацювання уряду. Не можу гарантувати 100% достовірність, тому вважаю, що якщо хочете мати більше інформації, то беріть свої документи і йдіть в Apprenticeship and Industry Training
-
Я теж так вважала, але насправді трохи не так. Ми були в Alberta trade centre (Apprenticeship and Industry Training) і там нам працівник сказав, що якщо ви маєте вже досвід роботи як електрик і маєте підтвердження цих годин, вони можуть записати вас на Apprenticeship до отримати ці години, якось так. Самі нам сказали, що до них звертається велика кількість людей по CUAET і це через не допрацювання уряду, створює проблему для них і для людей, тому вони отримали вказівку в такому випадку приймати документи і розглядати кожну ситуацію окремо. Ми ще не пробували подаватись на Apprenticeship, але ви можете до них сходити, можливо вони вам більше розкажуть.
-
Лицензию нельзя получать электрика в Альберте, не имея как минимум пиара. Помощником можно нарабатывать часы