UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть ,хтось відправляв кошти в Канаду ,як це зараз можна зробити ,бо ні Western Union ні інші подібні платіжні системи зараз не працюють
-
Якщо ФОП закрили ще до переїзду в Канаду, то нічого не оподатковується
-
Фокусуйтесь на бакалаврі і магістрі
-
А Вам це точно треба? Можливо "вага" цього сертифікату не варта зусиль?
-
Підкажіть будь ласка де купити взуття для дитини 5 років ?
-
Так а разве можно с украинских карт/счетов куда-то деньги отправлять?
-
Расплачивался сантандером, без проблем. Перекидывал с Сантандера на канадскую карту. Кэш не снимал. За закрытие счета тоже не скажу:-/
-
А ще 20 квітня, неофіційний день всіх хто полюбляє цю справу. Я особисто після двох років життя в Канаді не зміг звикнути до того як розповсюджена ця тема. Толерую але не розділяю )
-
С 15 февраля будет свободна комната в нашем доме.Ждем соседку старше 45 .Пишите в лічку все расскажу.
-
Так я і хочу дізнатись, можна на українську карту з українською і не важливо де знаходить отримувач,а от чи можна якось відправити на рахунок іншої країни хз
-
Всім доброго дня. Прилітаю з сім'єю 26.03.2023. Можливо хтось буде змінювати житло чи випадково знає інформацію про оренду житла (тимчасово або довгостроково), будь ласка поділіться інформацією в особисті.
-
Та чистый ведроид и отак лаунчерами ... как то не камильфо
-
Так легко не можлив перевести із-за НБУ правил, але зняти налом та привести чи просто використовувати українські карти тут зможете
-
Привіт. Підкажіть який термін дається, щоб занести котика до ветеринара після прильоту? Дякую
-
Здравствуйте! Подскажите,пожалуйста, оплачивала прием к врачу до получения карты healthy . Возможно ли вернуть деньги как-то?
-
Так кошти на Wise, який не прив’язаний до жодних українських карток. Мене цікавить, чи при переводі з Wise на канадську карту потрібно декларувати чи платити податок з власних заощаджень?
-
Чудово, дякую!
-
Ні, ніяких податків платити не треба
-
Take it or leave it :)
-
дякую
20 Jan 2023, 19:11
48532/371929
about a minute ago