UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Трохи не так як в Україні. Тут вам якщо підтвердили оренду,то ви маєте сплатити оговорену сумму згідно договору оренди. Тут схема не працює:дали предоплату і житло точно ваше🤷🏻♀️ Якщо я вірно зрозуміла ваше питання
-
Питання незрозуміле
-
Привіт спільното!!! Було б цікаво знайти знайомство за інтересом 3d моделювання та 3d друк. Пів року назад трішки цікавився моделюванням та тут в канаді купив 3d принтер. Якщо хтось має інтерес до цього або якийсь досвід, цікаво було б поспілкуватися. P.S. Раптом в когось вийшли з ладу якісь пластикові деталі, можу спробувати допомогти мені це цікаво, я не профі але якщо це не шестерня з гвинтокрила то можу справитися😅
-
Шановні батьки з дітками новоприбулі ! Організація The Calgary Bridge Foundation for Youth (CBFY) запрошує вас на онлайн зустріч по темі: «Ознаки психологічної травми і дистресу у дітей». Просвітницький семінар для батьків- який так необхідний вам та вашим діткам. 15 Лютого 2023 року на 18:30 – онлайн "Signs of psychological trauma and distress in children". Educational seminar for parents. Для реєстраціі – переходьте за посланням : docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTmDn_LB0Flt8Lg1IoumwYXcU4s1pX9e9GV9avK0JeSG4JKQ/viewform за 30 хвилин до зустрічі вам буде надіслано ZOOM лінк на вашу електронну адресу.
-
Можна і мені ссилку
-
Питання до людей, хто купляв квитки у WestJet. Ви заповнювали паспортні дані при купівлі квитків чи ні? Я білети купив просто, зараз зайшов на сайт в розділ "manage your trip" і в підпункті "edit guest details", можна ввести паспортні дані, чи обов'язково це робити?
-
Тільки паспорт з візою і лист з погодженням work permit