UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я теж так вважала, але насправді трохи не так. Ми були в Alberta trade centre (Apprenticeship and Industry Training) і там нам працівник сказав, що якщо ви маєте вже досвід роботи як електрик і маєте підтвердження цих годин, вони можуть записати вас на Apprenticeship до отримати ці години, якось так. Самі нам сказали, що до них звертається велика кількість людей по CUAET і це через не допрацювання уряду, створює проблему для них і для людей, тому вони отримали вказівку в такому випадку приймати документи і розглядати кожну ситуацію окремо. Ми ще не пробували подаватись на Apprenticeship, але ви можете до них сходити, можливо вони вам більше розкажуть.
-
Лицензию нельзя получать электрика в Альберте, не имея как минимум пиара. Помощником можно нарабатывать часы
-
#rent
-
Не знаю, все одно мені здається, що можна донести свою думку правильно і звісно не одразу, але все можна, якщо треба. А якщо зручно так робити, як всі, то звісно інша справа
-
Друзі, привіт 👋 Шукаємо з дівчиною однокімнатну квартиру, можливо хтось буде переїжджати в майбутньому, будь ласка напишіть в приватні Бюджет до 1400 долларів Дякую)
-
А що заважає закінчити раніше? Якщо якість така сама, чому б ні?
-
Привет. У кого-то был опыт пересылки гитары из Украины?
-
Це однозначно, хоча таких обов’язків у мене прописано не було. Вони просто скористались тим, що я новенька і можу подивитись на процеси по-іншому. А вони вже звикли до того, як все робиться і не помічають
-
Мені здається це залежить від ситуації. Наприклад, я почала працювати і менеі навіть дали відповідні задачі по автоматизації і покращенню наявних процесів у відділі. Звісно, я обережна у висловлюваннях, не кажутипу що все у вас фігня і переробляєм, але якщо добре аргументувати, то проблем ніяких 🤔
-
Совершенно верно, просто она более подробно рассказывает что предлагает их банк