UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Доброго вечора! Якщо не складно скиньте силку де можна ознайомитися з умовами для ПР?
-
Можна цену и локацию?
-
Я подключал Shaw, вайфай модем идет с любым тарифным пакетом. Подключать что Shaw что Telus желательно лично беседуя с продавцами, они все в основном в любом большом Трц у вас поблизости есть. Обязательно сказать что только прибыли с Укр, сделают скидку. У меня 2 мес бесплатно дали. И общую скидку на тариф толи 10 толи 15 баксов в месяц.
-
Всем доброй ночи. Если хотите купит машину в Калгари, обращайтесь. Я в South trail hyundai, помогу с чем смогу.
-
Прикольно, потім покажу що я робив, нічого аж толкового не збереглося, але зараз пробую іграшку друкувати щоб на стоки викласти модель, вирішив перевірит
-
Я тільки в Solidworks робив, іншого нічого не пробував. Ось такі детальки
-
Добрий вечір всім хто в Канаді цікавить питання коли ви вперше пішли на роботу вам тоже казали нашо ви афігєвші сюда приперлись бо ітак вам всьо на халяву в Канаді? І приїхали безплатно і дітей нашось з собою привезли іще навіть збираєтесь гроші на дітей получати??? Ахаха я була Троха вшоці. Це мені сказали дівки філіпінки які мають pr, а не канадці.
-
Дякую )
-
так Вибачте не зовсім зрозуміла питання 2 тижні)
-
Ні, мене цікавило питання чи всі так чекають 2 тижні від заявки до отримання продуктів ?
-
Уважаемые ребята, подскажите пожалуйста, выше на фото тариф от TELUS (по предоплате на сайте их официальном) выбрал сам исходя из того ,что бы звонить без ограничений, смс и интернет хоть какой-то. Вопрос следующий (возможно он уже звучал неоднократно, прошу прощения если повторяюсь) так вот: Я пришел в любой магаз TELUS и сразу могу купить себе этой пакет + сим карту у них же? Не нужно заранее онлайн запись на сайте? Также вопрос насчёт самого номера, его нужно заранее зарегистрировать, на каком-то другом ресурсе, сайте? Разве не у оператора сразу все делается и берет ли за это магазин доп. деньги? Спасибо.