UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🆘 Оголошуємо збір коштів на комплексну реабілітацію військового Корабльов Дмитро Сергійовича ❗️ Будь-ласка, долучіться своїми 10 гривнями, це вкрай важливо ❗️ 🩺 Діагноз: Контузія. Остеохондроз шийного, грудного та поперекового відділу хребта, Нейропатія. Посттравматичний артрит лівого плечового суглоба. Травму отримав 27.10.2022 під час бойових дій в Донецькій області. 🇺🇦 ДОПОМОГТИ ДМИТРУ СЕРГІЙОВИЧУ МОЖНА ЗА НОМЕРОМ КАРТКИ НИЖЧЕ ⬇️ 💳Номер картки банки 5168752007328969 🎯 Ціль: 65 950 ₴ Затверджений курс реабілітаціїї: ✅ Консультація МРК - 2 ✅ Фізична терапія - 23 ✅ Розробка великої суглобової групи - 23 ✅ Масаж кінцівки - 15 ✅ Психотерапія - 5 П.І.Б. пацієнта: Корабльов Дмитро Сергійович Дата народження: 28.04.1986 Статус: Військовий За яких обставин отримав поранення/травму: Травму отримав 27.10.2022 під час бойових дій в Донецькій області.
-
-
І моїй компанії робили елементарний тест щодо можливості працювати без знання мови - моделювали ситуацію: починали голосно казати, що десь в приміщенні пожежа і питали, що працівник повинен робити в даній ситуації. Причому перед тим працівник пройшов інструктаж на рідній мові, все зрозумів Ану вгадайте, чи хтось відреагував на фразу "There's fire in the building!!! Fire!!!"?🤡 Всі сиділи моргали...От вам і безпека...
-
Ну рівень базової англійської має бути. В мене elementary. І я про те що мені роботодавець каже ваш англійський значення немає( згачить elementary йому достатньо). І в мене саме та ситуація коли досвід та вид професії важливіший за мову. Бо по суті вона там і не сильно треба)