UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Стандартний договір мій компанією і вами
-
Та всі летять одні, я теж, страшно, житла нема, знайти важко на відстані, ще й ціни космічні коли сам знімаєш
-
А зразок контракту можливо скинути мени ?
-
Анг
-
Хто в Берліні зараз?
-
Прилітаю один в Калгарі в Березні, люди, можливо хтось шукає нормального напарника щоб знімати житло разом, адже так дешевше?
-
Привіт, поділіться досвідом, хто проходив медогляд до прильоту в Канаду в сертифікованих центрах, вказаних на сайті IRCC, чи були якісь проблеми з цим? чи все ок пройшло і відразу дали ворк перміт без обмежень? дякую
-
Так,там тільки вікно для реквізитів,але у мене навіть номер інший ,який включає букви і тільки через ideal .Можливо у Схипхолі є каса ?
-
Я не знав))) а ви пробували оплачувати квитки на сайті ?
-
Велика.У Нідерландах не можливо так оплатити картою,тільки якщо iDeal сервіс для оплати є на сайті,де робиться замовлення-а на West Jet тільки карта і ніяких сервісів по оплаті немає більше
-
Срочность-чем скорее тем лучше. Вакансии для украинцев без знания англ языка - работа в гостинице горничная(-ый) в Кенморе (100 км от Калгари национальный парк). Позиция Housekeeping официально. Оплата 1 мес 16$/час, после 16.5$ в час. Предоставляют жилье, если комната на двоих 450$ в месяц, single-750$. С детками до 18 лет и животными не селят. Обязанности-уборка номеров. Есть бенефиты от компании-оплата языковых курсов до 200$, бесплатная консультация с миграционным адвокатом раз в месяц, возможность останавливаться в любой гостинице компании без оплаты и для родственников-друзей дисконт, скидки в кафе и кинотеатре, дисконт на подъемники (лыжи, борды), страховка стоматолог и окулист после 6 мес от компании, и прочее. Если кому то интересно, пишите @restlessanita , расскажу подробнее.
-
Тарифы от Shaw
-
Да это имеет место быть, но помните, все зависит от продавца и наявности у него промокодов для использования
-
Можете в любом телусе получить этот тариф так как это припейд, но если честно, у фридома пост пейд на те же деньги даст больше интернета
-
Драмнбейс грати можна?)
-
Сяду на барі, буду пити томатний сік і матиляти башкою
-
Блін, пішов би на блек метал канцик, або хардкор стрейт-едж взагалі без різниці
-
Дорого/красиво, другая публика/цены, всякие ивенты и прочее
-
Клас
-
О, вже не я один