UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сибс. Кредитку на 1к, может и больше. Ждать ее до 5 рабочих дней
-
усі з основної 5ки банків, головне щоб була адреса проживання і сін
-
Всім привіт, підкажить будь ласка, які банки дають кредитні картки і грощі на рахунку ньюкамерам без оф. роботи?
-
я плачу за телефон з кредитки, за рент плачу також з дебетної. Тому не раджу перевищувати ліміт. Просто платіть хоч якісь рахунки з кредитки, бо їм важливо бачити оплату саме послуг які виписані на вашу адресу
-
Дякую Вам. Просто мені на початок дали лише 1000 кредиту в Cibc для оплати житла цього за мало)) але переведу всі інші біли на неї. Дякую 😊
-
Да. Но я говорю о том, что для кредитного счета нужно не столько покупать с кредитки и гасить ее с дебетовой, а больше платить счета и чеки. Ну вот выше написали уже, я опоздал:-)
-
Так зарплата вже прийшла, і виплата ще раніше теж. Єдине, що рахунки всі плачу з дебетової карти. Тепер спробую оплатити білли кредиткою. Дякую.
-
з кредитки заплатіть хоч 1 біл, який виписали на ту ж саму адресу що й кредитка. Вони не роблять кредитний рейтинг якщо немає підтвердженя вашої адреси хоча б з 2ох різних сорсів. Або вам повинні на рахунок прислати зп/виплату від держави
-
Не зрозуміла, У вас теж так показує 3 місяці?
-
Так кредиткою користуюсь вже два місяці, і далі вискакує така фігня. Мабуть доведеться в банк йти.
-
Кредиткою? В мене через пару тижнів вже все було
-
Користуюсь нормально))
-
Уже три месяца так. Скорее зависит от того, что мы понимаем под кредитной историей. Важно чеки и биллы, а не тупо с кредитки купил, через день пополнил.
-
То більше карткою користуйтеся
-
Це вже винайшли - Лінкедін називається
-
Всім привіт, чи була у когось проблема в CIBC з перевіркою кредитного рейтингу? Хочу глянути в мобільному додатку, але не можу, постійно вискакує, що бракує їм якоїсь необхідної інформації, хоча профіль і всі дані заповнені. Дякую
-
Маслоу:-)
-
Есть те кто менял укр документы с переводом на английский?
-
Доброго дня підскажіть як знайти host сім‘ю
-
Для примера обучениеина сварщика в Альберте
20 Jan 2023, 19:11
4888/372890
4 minutes ago