UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хотілося би, та прохолодно. В Азії шорти буди більш доречнішими 😂
-
То ви вже як справжній канадієць в шортах))
-
буде ще веселіше
-
Ого,сьогодні -11. Це як так
-
Тут знаходили - 400 баксів на місяць хлопцю давали ще й отримали величезний досвід спілкуючись з ним)
-
Всем, привет. Для тех, кто еще не купил билет в Канаду. Я отменил свой рейс в компании WestJet. Так как они не возвращают деньги, они мне дали их поинты на покупку нового билета. У меня там 587 долларов, покупал два места с багажом, один отменил, могу продать за 450Долларов, тому кто хочет сьекономить. У них есть рейс Берлин-Амстердам-Калгари за 585долларов или поискать другой, куда кому надо. Хочу вернуть наличку, лишними там не будут)
-
так Канада считается одной из самых безопасных стран мира :D
-
Дивно, але у мене телефон не такі сумні градуси прогнозує🤔
-
Нашли просто на Гугл карте, могу скинуть визитку , но цены 🫣 они посто подняли по ходу клавиатуру и убрали воду , слава Богу она дальше никуда не пошла . Так и сказали , мы ничего не меняли , просто почисти , ноут работает отлично , с вас 280$))
-
Добрий день! Візовий сервіс шукає міграційного консультанта для співпраці з питань легалізації в Канаді для довгої співпраці. Бажано україномовний або російськомовний для легшої комунікації. Маємо базу клієнтів, які зацікавлені в легалізації після завершення дії віз за програмою CUAET. Прохання писати @liza_proviz для подальшої комунікації
-
Я б також сходила на такі посиденьки залюбки) ці обговорення в якому топіку?)
-
Я ищу отели так как , я и брат без языка… И нам не страшно было бы если нам давали работать по 6-8 часов в день… Наш кузен уже работает за городом в отеле … Не хотим опять на складах пахать и приходить трупами домой , хочется прийти и пару часов еще язык учить, язык у нас приоритете, деньги нет…