UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це позиції не quality inspector, auditor чи area manager, де в обов‘язки самої позиції входить шукати недоліки, виправляти іх та знаходити кращі рішення. Вас не для цього взяли, щоб показувати кому, що і як робити. Вас взяли туди, де треба просто робити, те що кажуть і робити це добре для початку
-
Ну скажімо так, не то що ображаються, але так вести себе не рекомендовано) це помилка більшості людей, які тільки приїхали і вже мають досвід з дому. Не треьа тут нікому нічого радити, показувати, а особливо вказувати що хтось зробив щось не так. В Канаді треба в першу чергу робити ту роьоту, на яку тебе взяли. Тут мають самі помітити і сказати, який ти молодець і давати більше компетенції відповідальності, і як наслідок піднімати зп. Простими словами - не треба переробляти систему, яка роками стабільго працює і без вас)) Як тільки починаєш чути і бачити, що тебе самі хвалять, от тоді можна й завести розмову про підвищення )
-
По рассказам мужа, он показывал как правильно нужно делать : например, поставили косо дверь , он объяснил что так нельзя оставлять и предложил как исправить, или угол нужно было установить правильно из гипсокартона, местные ребята полдня возились, а муж еще с одним парнем подошли и сделали за 15 мин.
-
У меня похожая ситуация была, я сварщиком работаю, платили 25в час, говорю я же Варю хорошо? Ответ-хорошо Вам нравится? Ответ-нам нравится, говорю тогда подними зарплату на +5$ буду работать у вас, А вот после этих слов, начали уже придумывать что учат показывают, хотя сам вижу что Варю на уровень выше ребят, они там по 35получают