UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вам тоже самое могу сказать)
-
Не завжди отримуєш бажане
-
Hello
-
Ще як займаються. Ми через рентфастер знайшли, був ріелтор, з ліцензією. Пропонував декілька варіантів на перегляд.
-
Я - нет, так же как и канадцы которые вам это говорили. Польская диаспора здесь больше чем Украинская например, им поблажек не было. Афганцы и Сирийцы тоже бежали от войны сюда - путь ПР они проходили как все остальные
-
Memory Express, а также много других мест. Гуугл ремонт компов
-
Не питав, але дякую за увагу
-
Навпаки, 90% говорять що в кого робоча, то вони отримають. Є декілька блогерів що дзвонили в ІRCC , і їм про це тамсказали. Але це 90%… В мене квитки на квітень😔 Брала із-за тогощо були дешеві(на момент покупки) Берлін-Париж-Калгарі EsyJet+WestJet EsyJet не перевозить тварин
-
Якось не логічно приймати документи на відкриття віз CUAET до 31.03 щоб потім нікому не видавати перміти
-
Було б чудово! Можливо це дійсно так, хтось каже що фінансові виплати тільки тим хто заїхав до 31.03, а хтось каже що ПР так само Сподіваюсь все вам видадуть, багато хто тільки візи в березні отримає, логічно що не встигнуть заїхати
-
Так что да, мимо
-
Ну, правда я не семейный
-
Я из пролетариата, оператор на продукции, небольшое производство Ничего толком не умею, английский средний с провалами На жизнь хватает
-
🤞🏻🤞🏻🤞🏻
-
Тоже интересует этот вопрос, по поиску не нашёл, может кто поделится опытом?)
-
Сподіваюсь що продовжать взагалі, в Європі багато країн зраз продовжили свої програми
-
Не логічно, але скільки вже всього читаю, ніде нема 100% інформації як воно дійсно буде все відбуватись
-
Шукаю кімнату зняти на 1 місяць. Розгляну всі пропозиції 😊 дякую 🙏🏻
-
Добрый день. В скором времени приезжаю.Работал инженером электриком на пароходах.Буду рад предложениям о работе.
-
Наявні вакансії. Деталей не знаю . Але район даунтауну . Mission . Просто побачила об’яву . Вирішила поділитися
20 Jan 2023, 19:11
50026/376340
less than a minute ago