UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт , а як ті дізнався що твоя робота не підходить для pr ? Тому що вона знаходиться у списку ( виключень)?
-
Привіт, може хто буде летіти 1 березня до Калгарі через Лондон ,буду рада компанії,бо одній лячно
-
Привіт ,може хто допомогти з резюме ,знаю, що є безкоштовний огляд як це робити,але питання не і цьому ,напишіть в приватні будь ласка
-
Бачила у Co-op
-
Wins
-
А отзыв , как продукт , поделитесь впечатлениями ))
-
Доброго вечора. Лайте будь-ласка лінк для заповнення декларації. Дякую
-
В мене питання до тих кто користується CIBC. Credit score у когось працює у телефонному додатку?
-
Так дійсно видає. Але треба чекати дебют та кредит картки до 10діб. Альтернатива Сервус видає 1500 плюс 250 подарунок.
-
Дякую. У мене 3 школи показує на CBE. То дитину направлять туди де буде місце на скільки я розумію? І в католицькій так само за адресою проживання?
-
Там заморожена
-
T&T
-
Працює
-
так, де буде місце. Нам призначили школу до якої 40 хвилин з двома пересадками
-
Те, кто на старых лексусах, это ничего, а вот на практически новых Хундаях уже ездят!
-
Нашкрябав у ПП
-
Так, школа навпроти дому не гарантує, що там є місця. Перевіряв кілька потенційних адрес, де школа з супер рейтингом була через дорогу. СВЕ показу взагалі іншу як доступну
-
Дуже дякую за допомогу
-
Там дивитись по грейду треба. Бо покаже кілька шкіл, але не усі вони підійдуть по віку. А коли будете заповнювати анкету, то там вже видасть саме ту/ті, що по віку підходять
-
Я так бачу зараз такий ажіотаж що куди візьмуть туди піде вчитись. І ще питання. Як тут з гуртками? Цікавить малювання та танці.
20 Jan 2023, 19:11
50191/376171
23 minutes ago