UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Навряд відгук десь у відкритому доступі змогли залишити. Це в тому випадку було б розповсюдженням персональної інформації. Серед своіх можуть десь щось і сказати, тут вже ніхто не застрахований Щодо такого звільнення, то теж дещо дивно. Просто працював собі, усих влаштовував, а потім зп вищу попросив і звільнили через це? Якщо фулл тайм працював, то може на EI подаватися. Ну а якщо випробувальний термін не пройшов, то тут вже хз, які там умови працевлаштування були.
-
У кого мобильный оператор Shaw ? Вы бесплатно звоните в Украину?
-
Терміново шукаю жіночку для спільної аренди апартмента 2 bed 1bath, Landry ,1 парко місце, біля С- train Saddletown, NE. 700$+ електрика+ інтернет.Не мебльована, заселення одразу.
-
По наркомански звучит:-))
-
Так себе райончик😑как по мне-стремноватый
-
До 5 животные
-
Посмотрите в Гугле Calgary zoo lights и там фотографии будут, во!
-
В общем полная цена 22 бакса, по recreation pass 5 с чем то
-
Ну много иллюминаций красивых вокруг деревьев, музыка играет, атмосфера
-
Набирається група з вивчення англійської мови для дітей (очно) . Заняття проходять в ігровій формі . Також можливий варіант "Для батьків" залишити дитину з нянею на визначену кількість годин + з уроком англійської 1 год . Ідеально підходить для батьків які працюють , та набагато дешевше ніж канадський дит садок. Кого цікавить , пишіть .
-
Все были на Zoo Lights? Завтра последний день. По recreation pass на двоих взрослых что то около 11 баксов. Рекомендуется:-)
-
я не знаю що до шкіл і завдань, але сама система оцінювання особливо в молодших класах в Україні була суто персональною думкою вчителя про дитину, що іноді приводило до падіння самооцінки, ну і взагалі я маю деякі рожеві думки що школи в Канаді більш психологічно лояльні до дитини завдяки таким системам. якщо це не так, то прошу розбити мої окуляри)