UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В банке можно. Или в банкомате. Или вы про не канадский счёт?
-
Скільки часу йдуть кошти з wise на cibc ? Хто переказував?
-
Подскажите пожалуйста, какой максимальный период от сдачи теории на авто права до сдачи практики? Спасибо
-
Народ, кто может посоветовать нашего барбера?
-
www.alberta.ca/driving-back-to-work-grant-program.aspx
-
Хтось щось знає про цей грант на навчання водієм вантажівки?
-
Шукаю роботу зварювальника,є досвід роботи,є українська "корочка" зварювальника.Знаю що тут свої стандарти але чув що і з українськими документами можливо знайти роботу.Якщо хтось щось реально знає по цій темі або знає куди можна піти робити, прошу поділитись інформацією
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з встановленням інтернету або тв пишіть в особисті. (Сервіси зі знижками).
-
Хто робив страховку на авто? Треба консультація
-
Хто робив страховку на авто? Треба консультація
-
Привіт, друзі. Як швидко закинути кошти на cibc рахунок? Закинути на wise, а потім на cibc?
-
При пересадке в Лондоне нужна транзитная виза?
-
Робота на м"ясокомбінаті Кому цікаво - пишіть по цьому номеру +18254590436 Вайбер
-
Ищу троих людей на клиринг, работа фулл тайм , начало с 22 в час, работа пока что до 7 апреля, дальше будет видно .кому интересно в лс, желательно с опытом . 8255586198 - пишіть сюди
-
Ситуація сумна звичайно
-
Я сиджу в цій спільноті в загальному, а не моніторю тут вакансії, зайшла з цікавості як тут ситуація
-
це мені тут сказали
-
Жжотє пацани,сидите самі в цьому чаті, я пробую пояснити як воно працює, ви впирається. Удачі всім.
-
щодо CV ви знали що потрібно якщо працюєте віддалено оформлювати GST/HST доки
-
Шукати
20 Jan 2023, 19:11
50404/372038
2 minutes ago