UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Набирається група з вивчення англійської мови для дітей (очно) . Заняття проходять в ігровій формі . Також можливий варіант "Для батьків" залишити дитину з нянею на визначену кількість годин + з уроком англійської 1 год . Ідеально підходить для батьків які працюють , та набагато дешевше ніж канадський дит садок. Кого цікавить , пишіть .
-
Все были на Zoo Lights? Завтра последний день. По recreation pass на двоих взрослых что то около 11 баксов. Рекомендуется:-)
-
я не знаю що до шкіл і завдань, але сама система оцінювання особливо в молодших класах в Україні була суто персональною думкою вчителя про дитину, що іноді приводило до падіння самооцінки, ну і взагалі я маю деякі рожеві думки що школи в Канаді більш психологічно лояльні до дитини завдяки таким системам. якщо це не так, то прошу розбити мої окуляри)
-
Сорі, це в кишені 😂
-
ЇЙїʼ
-
Добрый вечер . Кто-нибудь ездил в посольство Эдмонтон из Калгари ? Говорят есть какие-то автобусы . Не подскажите, как добираться?
-
Сьогодні син звернув увагу ,що тут багато людей на інвалідних візках,а дома стільки він не бачив.Я пояснила,що це тому,що дома всі люди на візках дома сидять, бо під'їзди не пристосовані для таких людей
-
Скорее панджаби, хинди или урду:-)
-
Ребята, привет. Подскажите, пожалуйста, может ли работодатель оставить где то свой отзыв о работнике. Может есть сайт какой-то? Муж работал в строительной фирме, пообщался на счет повышения зарплаты и его уволили , так как не могут платить больше. Теперь нет ни одного ответа на резюме от работателей. Думаю может он какой то отзыв оставил и поэтому никто не отвечает 🤷♀️