UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здесь как гипсокартонщик. В Харькове была бригада своя, делали ремонты премиум класса и не только . Больше 15 лет в строительстве.
-
я не знаю що до шкіл і завдань, але сама система оцінювання особливо в молодших класах в Україні була суто персональною думкою вчителя про дитину, що іноді приводило до падіння самооцінки, ну і взагалі я маю деякі рожеві думки що школи в Канаді більш психологічно лояльні до дитини завдяки таким системам. якщо це не так, то прошу розбити мої окуляри)
-
а кем муж работал?
-
Сорі, це в кишені 😂
-
І так буде з кожним)
-
ЇЙїʼ
-
Добрый вечер . Кто-нибудь ездил в посольство Эдмонтон из Калгари ? Говорят есть какие-то автобусы . Не подскажите, как добираться?
-
мониторьте группы в ФБ, там регулярно выскакивают анонсы о работе
-
Возможно…
-
да вряд бы кто-то так го..нился. Сейчас с работой плоховато, судя по большому кол-ву приехавших, ищущих работу.
-
Сьогодні син звернув увагу ,що тут багато людей на інвалідних візках,а дома стільки він не бачив.Я пояснила,що це тому,що дома всі люди на візках дома сидять, бо під'їзди не пристосовані для таких людей
-
Durga Software Solutions: Web Server vs Application Server
-
Скорее панджаби, хинди или урду:-)
-
Ребята, привет. Подскажите, пожалуйста, может ли работодатель оставить где то свой отзыв о работнике. Может есть сайт какой-то? Муж работал в строительной фирме, пообщался на счет повышения зарплаты и его уволили , так как не могут платить больше. Теперь нет ни одного ответа на резюме от работателей. Думаю может он какой то отзыв оставил и поэтому никто не отвечает 🤷♀️
-
Ця мова всюди в нагоді)
-
Це скоріш виключення, ніж правило)
-
То варта вже по-трохи Mandarin Chinese вчити. Тут може статися у нагоді, особливо у Ванкувері
-
Або збираєшся працювати з цією мовою. Однокласниця знала болгарську і добре заробляла в Києві, бо конкурентів мало 🤷🏼♀️
-
Якщо вона потрібна в тому суспільстві, де плануєш жити/працювати. IMHO
-
Додаткова мова ніколи зайвою не буде
20 Jan 2023, 19:11
5049/372371
27 minutes ago