UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
в плей маркеті можна скачати ArriveCan заповнюється за 72 години до прильоту. Якщо не заповнити то заповнюється на місці в аеропорту в терміналі. якщо заповнити заздалегідь то ви економите час в аеропорту (що важливо якщо Торонто не є вашим останнім аеропортом в цій подорожі, тобто ви поспішаєте на наступний літак)
-
Азаза меня умиляют люди в чате которые так яро обо всем рассуждают про Канаду не находясь тут не дня ) У вас сильно поменяется мнение когда вы приедете и поживете хотябы неделю )
-
Доброго ранку, в мене виникло таке питання: я знімаю квартиру в airbnb, при оформленні health card мені вказувати цю адресу? Чи зможу я її змінити при зміні адреси?
-
Здравствуйте! Только прилетели в Калгари и заболели, ужасно болят уши и горло. Подскажите пожалуйста куда можно обратиться с этой проблемой и сколько это будет стоить. 😊
-
Доброго дня , підкажіть будь-ласка то є дуже важливо . Може хтось спілкувався із фахівцем з цього приводу . Якщо людина попрацювала наприклад у Убері у цьому календарному році з січня по лютий і поїхала до Сполучених штатів та буде залишатись там . Наступного року на початку вона має сплатити податок та заповнити декларацію income tax . Чи зможе вона зробити це онлайн зі Сполучених Штатів ( подати декларацію та сплатит податок за той проміжок часу що працювала у Канаді ?Якщо людина через рік буде мати наприклад 10 міс роботи у Штатах то за 10 міс вона податок сплачує туди у Штати , а за 2 місяця у убері до Канади ? Чи людина не може платити податок одразу у 2 країни хоча з логіки повинна . Дякую