UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Трішки соку свіжого лимону та воду кипятити разом, мені з першого разу допомогло
-
Дают новым клиентам первые два или три месяца бесплатно и бесплатное телевидение на 24 месяца Модем и установка тоже бесплатно
-
С этим пакетом вы можете взять у Shaw мобильный пакеты по $25/месяц с 20G даты на каждого члена семьи
-
У маня друзья только что взяли 1.5G пакет за 90/месяц
-
Все дуже залежить від району)) в мене жахлива вода, чайник білий стає після одного разу. Але вона все рівно має сильний неприємний присмак, я замовляю бутильовану воду додому
-
Ребята, поделитесь опытом сдачи, пожалуйста. Просто немпонятно, либо инструктор придирался, то голову мало раз повернула, хотя шея болит от поворотов🤦♀️, то руки не в том положении на руле лежали -не 9:3! То колесо не уперлось в бордюр при парковке, то разгон слелала поздно . Просто хочу понять я неумеха, или индус придрался.
-
Чудово, дякую)
-
Тим, що вам ніхто нічого не винний, нє?
-
Ви про воду? Бо я живу в новому районі. Будинку лише рік. І вода жахлива
-
5й місяць політ нормальний 😁 Головне дивитись в українському дубляжі)
-
Ні, там людина була занепокоїна тим що в канадських будинках стара або не така техніка, а по воді так, згодна вода не дуже…
-
Где то фиксируется что я не сдала практику? Меня смогут остановить по этому поводу?
-
Дали
-
Дали ж листочок з переліком помилок?
-
Возьмите Public mobile (если решили Телас брать), это тот же Телас, покрытие и сервис его, но сильно дешевле. Сейчас за 40cad 15 даты и все остальное без ограничений. В любом мобильно киоске покупаете симку за 10, можно у них активировать, можно дома с компа. Номер выбираете при регистрации.
-
У вас на данный момент есть действующие права 7GDL, с ними вы можете управлять автомобилем в присутствии другого водителя, у которого есть водительское удостоверение 5 advance(full).
-
Упс, дякую 🙈 не дочитала
-
Добрий день, Скажіть будь ласка хто знає на скільки зараз можуть поселити з дитиною в готелі у місті Калгері? Наперед дякую 😊
-
Благодарю за ответ!)
-
Добрий день громадо. Шукаю 1к квартиру районі Downtown або його околиці. Ми нещодавно прилетіли тому роботи поки що не наємо. Нас 2,5 чоловіка(я з дружиною і син 8 місяців). Без домашніх тварин та поганих звичок. Буду вдячний за будь яку допомогу!!
20 Jan 2023, 19:11
51592/375574
29 minutes ago