UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо брати рівень англійської за критерій освіти, то можна погодитись, а як по іншим : фізика, хімічна, історія, біологія?
-
Давайте дочекаємось коли хто напише тут «мова початкова і запитаємо про презент перфект»
-
В Украине и чтоб учили? Не надо такие шутки, все что человек в Украине выучит - всё сам и по своему желанию. После обучения в Польше я понял, что в Украине ничего не учат, а ставят чисто за красивые глаза или хорошую сумму зелёных
-
Я ж і кажу, що в Україні основа вивчення англійської - вставляти слова у вірній формі згідно правил граматики, розмовної практики мало, тому і мову ніхто не знає, але про грамматику, типо які є часи мовлення і закінчення - всі більш менш представляють
-
Як я маю відповісти на це питання?))) Поспілкуйтесь, поцікавтесь. Але я бачу як в інших країнах де «погана освіта, ігрова форма» люди згають другу англійську, а ми ні
-
Диплом це одне, А знання зовсім інше, ви можете пинати... в будь якій країні, але основи та об'єм знать з різних предметів в українській школі вищій.
-
Не дуже зрозуміла логіку. Як можна вчити граматику і не розмовляти. Навпаки ще розумію
-
Обращение в посольство США в Канаде с запросом на визу и едете. Между США и Канадой вообще-то существует пограничный контроль и тут нету, как в Европе
-
Продаётся стол раскладной +5 стульев , цена 200$за все кому интересно пишите в личку
-
Украинским дипломом можно и в Украине подтереть себе одно место, что говорить о других странах
-
Граматику вчили, а не розмовляти) з українською так само, різницю між дієприкметниками і дієприслівниками сходу не всі хто мовою володіє скаже
-
А багато канадців, що вчать французьку в школі мають більше ніж початковий рівень після закінчення?
-
😅😅😅 де вас цьому навчають? Коментувати не по темі
-
😅😅😅😅
-
Яких саме? Може для вас то елементарні, а для пересічних людей не тільки канадців ні. Мені ось дивно якщо в Україні така класна освіта, багато домашніх завдань та оцінок, чому я весь час бачу від молодих людей «приїзжаю в Канаду -англійська нульова, англійська початкова і тд». 11 років її вчили
-
робите візу і вперед)
-
Доброго дня) в кого був досвід або чув щось про перетин кордону в США з Канади?
-
Может, те кто выбирают обучение, то получают его сполна, а вот основная масса после школы..
-
Мне кажется без шансов)) шутка конечно же, домашнее задание не главное в образовании
-
Есть же люди, которые в FPS на телефонах играют..
20 Jan 2023, 19:11
5160/372245
13 minutes ago